5 film a torontói filmfesztiválról, ami bejelentkezett az Oscar-díjra

Igaz történet és bizarr dráma is van a legjobbak között.
Előfizetek

Igaz történet és bizarr dráma is van a legjobbak között.

Múlt héten kezdetét vette a torontói filmfesztivál ezzel együtt pedig az őszi díjdömping is megérkezett. Rengeteg ígéretes filmet mutattak be Kanadában, a legnagyobb szenzációt azonban Christian Bale átalakulása jelentette.

1. Hostiles

A Batmen-filmek sztárja pitekúrát írt elő magának az utóbbi hónapokban, erre azért volt szükség, hogy rendesen meghízzon, mert Dick Cheney-t alakítja majd a következő filmjében. A Hostiles szerencsére már elkészült, és a kritikusok szerint ez a filmtörténet egyik legbrutálisabb westernje, kíváncsian várjuk.

2. I, Tonya

George Clooney legújabb rendezésétől nagyon sokat vár a szakma. A Matt Damon főszereplésével érkező mozi nagyon betegnek tűnik, az előzetes alapján igazán bizarr kaland vár ránk:

3. Call Me By Your Name

Luca Guadagnino két férfi szerelmét mutatja be úgy, ahogy eddig talán még senki. Armie Hammer és Timothée Chalamet alakításától is el volt ájulva a szakma, kíváncsian várjuk a hiánypótló alkotást.

4. Stronger

Szintén szobrocskáért kiált David Gordon Green filmje, ami igaz történeten alapul. Jake Gyllenhaal Jeff Baumant alakítja, aki a Boston Marathonon történt robbantásban elvesztette mindkét lábát.

5. Lady Bird

Ígéretesnek tűnik Greta Gerwig filmje is, a fiatal rendező ezzel az alkotással készül megszilárdítani helyét Hollywood nagyágyúi közt. Saoirse Ronan váratlanul nagyot alakít ebben a moziban, ami szerintünk kötelező darab lesz.

Kihalt állatfajt támasztanak fel a tudósok

A galápagosi óriásteknős siethet a távoli rokon segítségére.

Dioni Tabbersnek olyan teste van, hogy tervezni sem nagyon lehet szebbet

Nicholas Routzen csodálatos fotókat lőtt a fiatal modellről.

Wow! Halle Berry intim fotón ünnepli Insta-mérföldkövét

Na, ilyen képet még nem láttunk a színésznőről.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Most féláron fizethet elő egész évre!

Csak 4950 Ft