Ilyen nemes halált még sosem láttunk a Trónok harcában

Előfizetek

Kezd beindulni végre a 7. évad.

Történtek dolgok a Trónok harcában!

Olyannyira feldobott minket ez a tény, hogy kötelezőnek éreztük külön kiemelni ezt a dolgot, mert már kezdtük azt hinni, hogy az unalom mocsarába fullad a világ jelenleg talán legnépszerűbb sorozata.

gif

Évadok óta tűkön ülve várjuk, hogy Daenerys Targaryen és Jon Snow találkozzanak, ez most végre megtörtént, egy komikusan esetlen bemutatkozó párbeszéddel köszöntötték egymást a felek. A Sárkányok Anyja a grandiózus duzzogás és lényéből fakadó gőgösködés után nagy kegyesen engedélyezte, hogy a fattyú király obszidiánt bányásszon, ami elengedhetetlen a holtak serege ellen.

gif

Cersei Lannister pokoli módon bosszulja meg Myrcella meggyilkolását, Olenna Tyrell pedig karakteréhez méltón búcsúzik az élettől. A régenskirálynővel körülbelül annyira kedvelték egymást, mint egyszeri Más az obszidiánt. A Töviskirálynő ennek megfelelően Jaime Lannister jófejségének köszönheti, hogy nem a legborzalmasabb kínhalált kapja, hanem "csak" egy gyorsan ható mérget kell felhajtania.

gif

Kifejezetten elegáns halál ez abban a sorozatban, melyben korábban egy várandós nőt több hasszúrással küldtek át a túlvilágra. Olenna Tyrell rögzíti azt, amit már egy ideje sejtettünk, vagyis hogy ő mérgezte meg Joffrey királyt. Szerintünk nagyon jó kis rész volt ez a mostani, és ennél már csak izgalmasabbak jönnek valószínűleg.


Trónok harcás csajok jöhetnek?

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Westeros 10 legjobb nője
10 alkalom, mikor Madonna túltolta a szexiskedést

Minden idők legsikeresebb énekesnője sosem volt szégyenlős.

D-moll mellben: A dúskeblű Sara Mozart dallamait követi le a csajokkal

Nem hétköznapi tehetségét mutatta meg a világnak a dögös modell.

Fergie szuperszexi fotókkal ágyaz meg új lemezének

Hamarosan kijöhet végre a Double Dutchess.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os akcióval várjuk!

Csak 4950 Ft