”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Ilyen nemes halált még sosem láttunk a Trónok harcában

Kezd beindulni végre a 7. évad.
Előfizetek

Kezd beindulni végre a 7. évad.

Történtek dolgok a Trónok harcában!

Olyannyira feldobott minket ez a tény, hogy kötelezőnek éreztük külön kiemelni ezt a dolgot, mert már kezdtük azt hinni, hogy az unalom mocsarába fullad a világ jelenleg talán legnépszerűbb sorozata.

gif

Évadok óta tűkön ülve várjuk, hogy Daenerys Targaryen és Jon Snow találkozzanak, ez most végre megtörtént, egy komikusan esetlen bemutatkozó párbeszéddel köszöntötték egymást a felek. A Sárkányok Anyja a grandiózus duzzogás és lényéből fakadó gőgösködés után nagy kegyesen engedélyezte, hogy a fattyú király obszidiánt bányásszon, ami elengedhetetlen a holtak serege ellen.

gif

Cersei Lannister pokoli módon bosszulja meg Myrcella meggyilkolását, Olenna Tyrell pedig karakteréhez méltón búcsúzik az élettől. A régenskirálynővel körülbelül annyira kedvelték egymást, mint egyszeri Más az obszidiánt. A Töviskirálynő ennek megfelelően Jaime Lannister jófejségének köszönheti, hogy nem a legborzalmasabb kínhalált kapja, hanem "csak" egy gyorsan ható mérget kell felhajtania.

gif

Kifejezetten elegáns halál ez abban a sorozatban, melyben korábban egy várandós nőt több hasszúrással küldtek át a túlvilágra. Olenna Tyrell rögzíti azt, amit már egy ideje sejtettünk, vagyis hogy ő mérgezte meg Joffrey királyt. Szerintünk nagyon jó kis rész volt ez a mostani, és ennél már csak izgalmasabbak jönnek valószínűleg.


Trónok harcás csajok jöhetnek?

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Westeros 10 legjobb nője
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft