Eldobod az agyad! Sammel kapcsolatos a Trónok harca eddigi leghihetőbb fanteóriája

Alábecsültük, pedig rajta múlhat minden.
Előfizetek

Alábecsültük, pedig rajta múlhat minden.

Óriási szerelmesei vagyunk a Trónok harca sorozatnak, úgyhogy egy kicsit csalódottan vettük tudomásul, hogy a vártnál lassabban indul be a várva várt 7. évad. Eddig nem sok minden történt a Hét Királyságban, Arya szupermenő leszámolása és a történelmi Missandei-Greyworm-szexjeleneten mondjuk nagyot néztünk, de azt hittük, hogy mostanra már egy gigászi csata kellős közepén állunk majd.

Epikus ütközetnek se híre, se hamva Daenerys Targaryen mindössze Jon Snow-t hívatta magához, Cersei Lannister meg be van kerítve, illetve meg van keseredve, de a trónjához továbbra is anyaoroszlányként ragaszkodik.

gif

Samwell Tarly ennél azért sokkal izgalmasabb történetet is kitalálhatott volna! A lesajnált mestertanonc egyesek szerint legalábbis sokkal fontosabb szereplője a sorozatnak, mint azt eddig gondoltuk. A fanteóriák szerelmesei azt állítják, hogy igazából a pufók varjú írta meg a Trónok harca történetét. Az elméletnek a Sam és mestere közti párbeszéd adott táptalajt.

Mester: Ha azt akarod, hogy az emberek elolvassák a történeteidet, akkor nem árt, ha van stílusod. Nem azért írom az I. Robert király halála utáni háborúk története című könyvet, hogy olvasatlanul porosodjon egy polcon.

Sam diszkréten elfanyalodik, mire a mester így reagál:

Mi az? Nem tetszik a címe? Te mit adnál neki?

Erre Sam azt válaszolja, hogy talán valami költőibbet. Ez akár egy kiszólás is lehet a regénysorozatot jegyző George R.R. Martintól, hiszen ő azért viszonylag kreatív a címadást illetően (Királyok csatája, Kardok vihara, Sárkányok tánca).


Missandei jöhet?

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
Kis komisz: A dögös Missandei szerint rossznak lenni mindig jó
Kihalt állatfajt támasztanak fel a tudósok

A galápagosi óriásteknős siethet a távoli rokon segítségére.

Dioni Tabbersnek olyan teste van, hogy tervezni sem nagyon lehet szebbet

Nicholas Routzen csodálatos fotókat lőtt a fiatal modellről.

Wow! Halle Berry intim fotón ünnepli Insta-mérföldkövét

Na, ilyen képet még nem láttunk a színésznőről.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Most féláron fizethet elő egész évre!

Csak 4950 Ft