Ha szereted a Trónok harcát, ezt az 5 könyvet imádni fogod

Mutatjuk, mit olvass a strandon.
Előfizetek

Mutatjuk, mit olvass a strandon.

Megérkezett végre a tél, de szerencsére csak a Trónok harcában. Lagymatag epizóddal indult a 7. évad, úgyhogy ennél már csak izgalmasabb részek jöhetnek Westerosban. A világhírű sorozat producerei nemrég beavatták a rajongókat néhány kulisszatitokba, elárulták, hogy érdemes lesz elolvasni George R.R. Martin regényeit is az adaptáció után, mert a nagy fináléhoz közelítve külön utakon halad a könyv és a sorozat.

Ha esetleg Trónok harca típusú olvasnivalóra vágytok a strandon, akkor az alábbi listából szemezgethettek.

gif

1. Robert Graves: Én, Claudius

Az angol szerző történelmi regénye ideális választás, bár sárkányokkal és vérfarkasokkal biztosan nem találkozhatsz a sorok között. Róma urának történetében biztosan nem szenvedsz hiányt politikai ármánykodásban, ráadásul egy Cersei Lannisterhez hasonló karaktert is felismerhetsz.

gif

2. Frank Herbert: A Dűne

Science fiction-rajongóknak ajánljuk elsősorban ezt a művet, sárkányok helyett óriási homokférgek, királyságok helyett bolygók lendítik előre a cselekményt.

3. Anne McCaffrey: Sárkányének

A fantasy kedvelőinek kedveskedünk ezzel a sárkányos sztorival, melyben jövőbeli tudósok gyíkokkal kísérletezgetnek. A westerosiak a téltől tartanak konstans, itt a Vörös Csillagtól retteg a nép, mely elpusztít mindent, ami az útjába kerül.

gif

4. Pär Lagerkvist: A törpe

Nem Tyrion Lannister hasonmása elevenedik meg ebben a történetben, inkább Kisujj egyik leszármazottja ármánykodik Lagerkvist zseniális regényében. A reneszánsz Olaszország kulturájának kedvelői otthonra lelnek ebben a könyvben, mely izgalmas fordulatokkal rántja be az olvasót.

5. Roger Zelazny: Amber hercegei

Elképesztően beteg sztorira számíts, ha beleveted magad Amber fantasztikus kalandjaiba. A regénysorozatban feltűnő családokhoz képest a Lannisterek kedves külvárosi szomszédok. Hosszú, de ritka fordulatos kis olvasmány. Jó olvasást!


Funfact: Emily Ratajkowski is olvasta a Trónok harcát.

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Emily Ratajkowski szexi tangában hajózgat
Kihalt állatfajt támasztanak fel a tudósok

A galápagosi óriásteknős siethet a távoli rokon segítségére.

Dioni Tabbersnek olyan teste van, hogy tervezni sem nagyon lehet szebbet

Nicholas Routzen csodálatos fotókat lőtt a fiatal modellről.

Wow! Halle Berry intim fotón ünnepli Insta-mérföldkövét

Na, ilyen képet még nem láttunk a színésznőről.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Most féláron fizethet elő egész évre!

Csak 4950 Ft