A Star Warsra hajaz a Blue Origin sikeres rakétatesztje - videó

A Star Warsra hajaz a Blue Origin sikeres rakétatesztje - videó
Forr√°s: Blue Origin
ElŇĎfizetek

Vetélytársat kapott a SpaceX.

√ďri√°si m√©rf√∂ldkŇĎ miatt esett le nagy kŇĎ a Blue Origin ŇĪripari mag√°nc√©g vezetŇĎinek sz√≠v√©rŇĎl, a SpaceX-vet√©lyt√°rs ugyanis sikeres tesztet hajtott v√©gre nemr√©g. A saj√°t fejleszt√©sŇĪ BE-4 rak√©tamotort vetett√©k be, az eredm√©nyek pedig kifejezetten biztat√≥ak.

A tesztet Texasban, a c√©g egyik telephely√©n hajtott√°k v√©gre, az√©rt is volt √≥ri√°si az izgalom, mert hat √©ve ezen a fejleszt√©sen dolgoznak a m√©rn√∂k√∂k. A Blue Origin k√©pviselŇĎi egy vide√≥t is felt√∂lt√∂ttek Twitterre, ami ak√°r a decemberben √©rkezŇĎ Star Wars film egyik jelenetek√©nt is sim√°n meg√°lln√° a hely√©t.

Az ŇĪripari c√©g a New Glenn nevezetŇĪ √ļjrahasznos√≠that√≥ rak√©t√°j√°hoz haszn√°l majd fel √∂sszesen h√©t darab BE-4-et, √≠gy ezerh√©tsz√°z tonn√°nyi tol√≥erŇĎre is k√©pesek lesznek az erŇĎforr√°sok.

A c√©lunk az, hogy a New Glenn 45 ezer kilogrammnyi rakom√°nyt juttasson el a vil√°gŇĪrbe. Becsl√©seink szerint a protot√≠pus m√©g ebben az √©vtizedben v√©grehajthatja az elsŇĎ tesztrep√ľl√©st

- nyilatkozta a c√©g egyik k√©pviselŇĎje.

A Blue Origin a SpaceX kih√≠v√≥jak√©nt a NASA-nak is sz√≠vesen dolgozna, √ļgyhogy nagy harc v√°rhat√≥ a k√©t mag√°nc√©g k√∂z√∂tt.


Off-topic:

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Bella Hadid 10 legszexibb képe
Tov√°bb olvasok
Kis k√©tsz√≠nŇĪ!

Eladóvá vált ez a Ferrari 512 BBi Rosso Corsa, ami egymaga az egekbe repíti a használtautó piac éves forgalmát.

Argentin tangó

Im√°djuk azokat a modelleket, akik csak az Insta miatt modellek!

Ne maradj le a legfrissebb h√≠rekrŇĎl

Iratkozz fel h√≠rlevel√ľnkre, hogy mindig azonnal √©rtes√ľlj mindenrŇĎl.

50%-os elŇĎfizetŇĎi akci√≥!

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat haszn√°lunk annak √©rdek√©ben, hogy jobban megismerj√ľk a felhaszn√°l√≥i viselked√©st √©s √©rdeklŇĎd√©st, valamint ezek seg√≠ts√©g√©vel szem√©lyre szabjuk √©s jav√≠tsuk a rekl√°mokat. Weboldalunk haszn√°lat√°val ezen felt√©teleket √∂n automatikusan elfogdja. Tov√°bbi inform√°ci√≥kat az adatkezel√©si t√°j√©koztat√≥ban olvashat.
Megértettem