Bella Hadid ledobta a bimbóbombát Párizsban

Parizerpánikról azonban nincs szó!
Forrás: Getty Images
Előfizetek

Parizerpánikról azonban nincs szó!

A történelem ismétli önmagát, más magyarázatot nem nagyon találtunk arra, hogy Bella Hadid mellei már megint mindent elhomályosítottak Párizsban. A 21. életévét tavaly októberben betöltő bombázó a párizsi haute couture-on vett részt a héten, Alexandre Vauthier tervező bemutatóján mutatott többet a kelleténél.

Egész konkrétan kilátszott a fél bimbója, ezt korábban még sosem sikerült prezentálnia. Azt nem tudjuk, hogy Robert Pattinson látta-e már az ominózus mellcsúcsot, de annyi biztos, hogy egy bemutatón együtt mutatkoztak. The Weeknd exénak jobb mellét egyébként egy újrahasznosított függönyszármazékkal fedték el, a balt viszont taktikusan szabadon hagyták, így történhetett meg a baleset. A zöld anyag alatt viselt fekete pántnélküli ugyanis elengedte magát, így robbanhatott a bimbóbomba. Jöjjenek is akkor az ominózus képek, illetve egy kicsit Bella Instagramján is szétnéztünk, utóbbira feltöltött képekkel lesz teljes a galériánk:

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Bella Hadid ledobta a bimbóbombát Párizsban
Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft