Az oráltúrán lévő lány szerint ő csak a nőket bátorítja

Paola Saulino küldetése alaposan megosztja a hölgyeket.
Forrás: Instagram
Előfizetek

Paola Saulino küldetése alaposan megosztja a hölgyeket.

Egy éve írtunk legutóbb Paola Saulinóról, aki kreatív módon ösztönözte népszavazáson való részvételre honfitársait. Az alkotmánymódosítást elutasítóknak ígéretet tett: orális gyönyört ajánlott a nemmel szavazóknak. Tavaly januárban már 400 férfinek kézbesítette az ajándékot, de szájhősünk álkapocs-fájdalmakra panaszkodott, úgyhogy átmenetileg szüneteltette küldetését.

A házaló szájaló a Weinstein-botrány után nagyon érzékeny terepen egyensúlyoz, de elmondása szerint missziója nem csak a szexuális elégedettségről szól, hanem a női nem megerősítéséről is.

Független nő vagyok, és szeretem orálisan kielégíteni a férfiakat. Hatalmam van, mert másokat boldoggá tudok tenni. Remélem, hogy jó példát mutatok azoknak a nőknek, akik szeretnék meghozni a saját szexuális jellegű döntéseiket.

Olvasd el ezt is!

Paola Saulino egyébként feministának vallja magát, az már más kérdés, hogy utóbbiak elveikkel összeegyeztethetőnek tartják-e az olasz bombázó ténykedését. Ezt a döntést hagyjuk meg nekik, kikapcsolódásképp pedig vegyük szemügyre a szájas szépséget.

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Az oráltúrán lévő lány szerint ő csak a nőket bátorítja
Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft