Ezek voltak minden idők legütősebb mozis autós üldözései

Előfizetek

Manapság nem nagyon tudunk elképzelni akciófilmet autós üldözés nélkül. Ezzel nincs is semmi gond, mindannyian megszoktuk már az őrült autós mutatványokat, a legjobbakat az alábbi listában gyűjtöttük össze.

A Bad Boys 2 című filmmel kezdünk, melyben Will Smith-ék egy kamiont vesznek üldözőbe. Kicsit mondjuk meglepő, hogy egy Ferrarival, hogy nem érnek utol egy közönséges kamiont, de ne ragadjunk le a részleteknél. A trélerről szabadon engedett autók, illetve hajó felrobbanása teszi teljessé a hollywoodi élményt. A jelenet egyébként 2004-ben elnyerte a legjobb autós mutatvány díját.

Matt Damont sem hagyhatjuk ki, aki a Bourne rejtély című filmben menekül egy oldschool Minivel. A járdákat egyáltalán nem tiszteli, végül természetesen megmenekül, egy parkolóházban talál menedéket.

Egy igazi klasszikussal folytatjuk felsorolásunkat, melyben amerikai benzinfalók üldözik egymást San Francisco utcáin. A Bullitt című 1968-as produkcióban ráadásul CGI nélkül rakták össze ezt a jelenetet, úgyhogy minden elismerésünk!

A halálos iramban című film ötödik részében Vin Diesel egy az autójára kötött széffel változtatja totálkárosra a rendőrautókat, majd nyilván éppen kiszáll az autójából, mielőtt az elrepül.

A francia kapcsolat autós jelenete is klasszikusnak számít. Számítógépes technikát ekkor sem nagyon használtak még, ráadásul az egész jelenetet útlezárások és engedélyek nélkül rögzítették.

A Tolvajtempó legcsajozósabb jelenetében Henry Blight Halicki egy Mustanggal valósítja meg mindannyiunk titkos gyerekkori vágyát, vagyis azt, hogy átugrat egy másik autón.

A 007 - Az aranypisztolyos férfi című filmben is az ugratás kapta a főszerepet. Ne, nem ám holmi mezei ugrásról van itt szó, hiszen Roger Moore autója egy 360 fokos csavart is megcsinál a levegőben. Hiába, James Bond az James Bond.

Nem aprózták el az autós üldözés hosszát a Ronin című 1998-as alkotásban sem. Csaknem hét percig élvezhetjük, ahogy Natascha McElhone menekül a rosszfiúk elől.

Mi mással is zárhatnánk aktuális listánkat, mint a Terminator 2 vonatkozó jelenetével. A félig ripityára tört kamion látványa elképesztő, emellett a jelenet maga sem éppen utolsó a műfajban.

A nők szexibbnek, magabiztosabbnak és intelligensebbnek tartanak, ha...

Ideje újragondolni, hogy kit fogadsz be szárnysegédnek. Lehet, hogy nem is a legjobb haveroddal kellene elindulnod csajozni?

Johansonnal és Johnsonnal támad a legújabb Playboy Exclusive

A Playboy és a Playboy Exclusive kemény. Egyre keményebb. Mostanra olyannyira nagyon kemény lett, hogy nem volt más választásunk: címlapra tettük Dwayne „The Rock” Johnsont, vagyis, a Sziklát magát.

Wow! Így nézne ki Siri és Alexa a valóságban

Ha kérted már az okostelefonod asszisztensének segítséget szex terén, nem vagy egyedül.

Kiderült! Ezek a leggyakoribb hazugságok egy párkapcsolatban

Hazudni nem tanácsos, ám mindenki megteszi. Kutatók arra is rájöttek, hogy 10 percet sem bírunk ki hazugság nélkül, szóval senki nem szent.

Ezekről fantáziálnak legtöbbször a nők önkielégítés közben

Neked már megfordult a fejedben, hogy mi játszódhat le egy nő fejében amikor magát kényezteti?

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő egy évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 995 Ft helyett 495 Ft-ért!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves