Ezek voltak minden idők legütősebb mozis autós üldözései

Előfizetek

Manapság nem nagyon tudunk elképzelni akciófilmet autós üldözés nélkül. Ezzel nincs is semmi gond, mindannyian megszoktuk már az őrült autós mutatványokat, a legjobbakat az alábbi listában gyűjtöttük össze.

A Bad Boys 2 című filmmel kezdünk, melyben Will Smith-ék egy kamiont vesznek üldözőbe. Kicsit mondjuk meglepő, hogy egy Ferrarival, hogy nem érnek utol egy közönséges kamiont, de ne ragadjunk le a részleteknél. A trélerről szabadon engedett autók, illetve hajó felrobbanása teszi teljessé a hollywoodi élményt. A jelenet egyébként 2004-ben elnyerte a legjobb autós mutatvány díját.

Matt Damont sem hagyhatjuk ki, aki a Bourne rejtély című filmben menekül egy oldschool Minivel. A járdákat egyáltalán nem tiszteli, végül természetesen megmenekül, egy parkolóházban talál menedéket.

Egy igazi klasszikussal folytatjuk felsorolásunkat, melyben amerikai benzinfalók üldözik egymást San Francisco utcáin. A Bullitt című 1968-as produkcióban ráadásul CGI nélkül rakták össze ezt a jelenetet, úgyhogy minden elismerésünk!

A halálos iramban című film ötödik részében Vin Diesel egy az autójára kötött széffel változtatja totálkárosra a rendőrautókat, majd nyilván éppen kiszáll az autójából, mielőtt az elrepül.

A francia kapcsolat autós jelenete is klasszikusnak számít. Számítógépes technikát ekkor sem nagyon használtak még, ráadásul az egész jelenetet útlezárások és engedélyek nélkül rögzítették.

A Tolvajtempó legcsajozósabb jelenetében Henry Blight Halicki egy Mustanggal valósítja meg mindannyiunk titkos gyerekkori vágyát, vagyis azt, hogy átugrat egy másik autón.

A 007 - Az aranypisztolyos férfi című filmben is az ugratás kapta a főszerepet. Ne, nem ám holmi mezei ugrásról van itt szó, hiszen Roger Moore autója egy 360 fokos csavart is megcsinál a levegőben. Hiába, James Bond az James Bond.

Nem aprózták el az autós üldözés hosszát a Ronin című 1998-as alkotásban sem. Csaknem hét percig élvezhetjük, ahogy Natascha McElhone menekül a rosszfiúk elől.

Mi mással is zárhatnánk aktuális listánkat, mint a Terminator 2 vonatkozó jelenetével. A félig ripityára tört kamion látványa elképesztő, emellett a jelenet maga sem éppen utolsó a műfajban.

A legjobb lassított felvételek "mell" témakörben

Nincs is szebb látvány egy nagymellű nőnél... Futás közben.

Rettenetesen néz ki a Terminator 2 egykori gyereksztárja

John Connort elérte az ítéletnapja, alaposan megrágta és jól kiköpte

Nem fogod elhinni, mit mondott Miley Cyrus

Hannah Montanát nemi identitásáról kérdezték: a válasz mindenkit meglepett!

Nézz éppen elélvező embereket!

98 ember orgazmus közbeni arckifejezését csodálhatod meg ebben a fantasztikus videóban.

10 Uber sofőr elárulja a legdurvább titkokat, amiket a kocsiban hallott

Könnyen lehet, hogy a bizalmas információk, amiket az utasok megosztanak a sofőrökkel a neten landolnak.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

AKCIÓS ELŐFIEZTÉS! Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft!!! Így most 995 Ft helyett csak lapszámonként 495 Ft!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves