Anger Zsolt: Én nem tudok eljátszani egy másik embert

Anger Zsolt: Én nem tudok eljátszani egy másik embert
Forrás: Playboy
Előfizetek

Szakma, magabiztosság, alfahímség - a Jászai Mari-díjas színész szemüvegén keresztül.

Mindannyiunk Endre bája nagyon meglepődött azon, mennyien szólítják az utóbbi időben sorozatbéli karaktere nevén. A Budapest Noir című film nyomozója Vida Ferenc kollégánk kérdésére válaszolva azt is elmondta, kit tart nagy színésznek.

Én úgy dolgozom és azt is tanítom, hogy minden egyes karaktert, amit az ember játszik életében, közel kell magamhoz engedni. Én nem tudok eljátszani egy másik embert, mert én csak saját magamat tudom megmutatni, hogy milyen vagyok. Azok lesznek igazán nagy színészek, akik egy önismereti játékot játszanak saját magukkal. Akik bátran meg merik mutatni magukból, hogy milyen az, amikor haragosak, vagy amikor elesettek.

A 48 éves, Jászai Mari-díjas művész arról a bizonyos egészséges magabiztosságról is szót ejtett, ami alfahímszerű kisugárzást kölcsönöz neki.

Jó lenne, ha nem ez lenne az alfahímség, hanem ez lenne az alap. A kevésbé frusztrált nemzeteknél ez így is van. A kevésbé frusztrált népségek azért kevésbé frusztráltak, mert tisztában vannak magukkal. Nem kell ehhez nagyon messzire menni, már az erdélyi magyarok is tisztában vannak magukkal.

A teljes nagyinterjút a Playboy novemberi számában olvashatják.

Tovább olvasok
Dzsinnie Deal - Az olvasó

Melyik könyvet vigyük magunkkal egy világ körüli utazáshoz? A válasz egyszerű: az összeset, ami érdekel! Szabó Győző rákapott az e-könyv olvasás ízére.

Az USS Intrepid gyomrában

Míg az előző rovatban az USS Intrepid repülőgéphordozón néztünk körül, most leliftezünk a hajó gyomrába.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os előfizetői akció!

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem