Így lehetsz spricckirály - A női ejakuláció rejtelmei

A felejthetetlen szexuális élmény nyomában.
Forrás: Getty Images
Előfizetek

A felejthetetlen szexuális élmény nyomában.

Az emberiség közel 2000 éve végez különböző kutatásokat ebben a témában, a férfiakat mindig is nagyon érdekelte a szexualitás ezen kuriózuma.

Túlzás lenne azt állítani, hogy Beverly Whipple szakterülete a női ejakuláció, de nála többet nem sokan tudnak erről a témáról. A doktornő elmondása szerint minden férfi arra vágyik, hogy megspricceltesse a párját, de ez csak az esetek 10%-ban valósul meg. Layton Benton pornószínősznőnek kamera előtt is többször sikerült már ez, őt is kérdezte a know-howról a doktornő.

Olvasd el ezt is!

1. Hidratálás

Benton szerint szex előtt egyébként is nagyon fontos, hogy hidratált legyen a lány teste, de spriccvadászat előtt ez hatványozottan igaz. A 26 éves művésznő elmondása szerint, mikor ilyen jelenetet forgat, 4-5 liter víz is eltűnik benne az előkészületek során.

2. G-pont

A szakemberek általános vélekedése szerint a "squirtöt" legkönnyebben a G-pont stimulálásával érhetjük el. Erre Benton szerint a klasszikus misszionárius és a cowgirl pózok a legmegfelelőbbek.

3. Szexuális kiegészítő

Néhányaknak ezek nélkül is sikerülhet a bravúr, de az kétségtelen, hogy szexjátékokkal sokkal könnyebben spriccelésre bírhatod a párodat.

4. Érzelmi kötődés

Ez senkinél nem működik varázsütésre, nekem is csak akkor jön össze, ha érzem, hogy megvan a kapocs a férfival. A spriccelős aktusok mind szenvedélyes menetek voltak, amik különlegesek voltak a maguk nemében. Szerintem az a lényeg, hogy mindkét fél maximálisan átélje a dolgot, aztán ha nem jött össze, akkor is gazdagabbak lesztek egy fantasztikus élménnyel.


Jöhet egy kis nézelődés?

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Hollywoodi nehézbombázó: Tyra Banks legszexibb fotói
Klasszikus, bombaerős Corvette 21. századi köntösben

Brutális adottságokkal érkezik az Equus Throwback.

Spielberg ötödször is filmre viszi Indiana Jones kalandjait

Harrison Ford egyszerűen képtelen kinőni a szerepből.

Libri irodalmi díjak 2018 Kiderült, hogy melyik tíz könyvre szavaz a zsűri és a közönség

Főszerkesztőnk, Bus István is részt vett a végleges lista megalkotásában.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft