Magyar színésznő a világsztárok oldalán

Egyik honfitársunk is szerepet kapott a HHhH - Himmler agyát Heydrichnek hívják című francia-angol-belga-amerikai filmben.
Előfizetek

Egyik honfitársunk is szerepet kapott a HHhH - Himmler agyát Heydrichnek hívják című francia-angol-belga-amerikai filmben.

Goztola Krisztina olyan világsztárokkal együtt látható a 2 órás alkotásban, mint az Oscar-díjas Rosamund Pike és Jason Clarke. A filmet október 12-től vetítik a magyar mozik. A fogatásról, kulisszatitkokról kérdeztük Goztola Krisztinát.

Kép

-Hogyan kerültél a filmbe?
A külföldi és a magyar ügynökség kiváló együttműködésének köszönhetően sikerült bekerülnöm a castingra, ahol csinos, fiatal, angolul és franciául folyékonyan beszélő színésznőt kerestek. Úgy tudom, hogy több magyar színésznőt is behívtak a válogatóra, ahol több forduló után a rendező engem választott.

- Milyen volt a forgatás és mennyi ideig tartott egy jelenet felvétele?
Az első pillanattól kezdve a profizmus jellemezte a francia-amerikai-magyar csapat munkáját. Nem voltam elszeparálva a sztároktól, ugyanabban a figyelemben és gondoskodásban részesültem, mint a főszereplők. Egy-egy jelenet előkészülete és felvétele két napot vett igénybe. Csak a frizurámon, hogy korhű legyen, több mint két órát dolgoztak a fodrászok.

Kép

- Milyen volt Jason Clarke-val együtt dolgozni?
Pár hónappal a forgatás előtt láttam az Everest című filmet, melynek szintén Jason volt a főszereplője. Közvetlenség és magas felkészültség jellemezte a munkáját. A felvétel előtt beszélgettünk és elmondta, hogy a nagy sztárok is szeretnek minél hamarabb túllenni az intim jeleneteken. Kérdezgetett az én korábbi munkáimról és közös kapcsolódási pontunk - Párizs - kapcsán elmesélte, hogy ő is sokat tartózkodik a francia fővárosban, mivel párja francia színésznő - Cécile Breccia. A forgatás után kezet fogott velem, megköszönte a munkámat és azt mondta, nagyon profi vagyok! Ez számomra nagyon megható és megtisztelő volt!

- Mi a véleményed a filmről?
Valós történelmi eseményeken alapuló film, ami a harmadik birodalom vezetőinek gondolkodásmódjába enged bepillantást, a legapróbb részletekig dokumentálva a történteket. Nagyon ajánlom középiskolásoknak és egyetemistáknak, mert nemcsak kitűnő színészekkel, hanem csodás képi világgal is találkoznak a filmvásznon. Egyébként a Jeruzsálemi Filmfesztiválon már díjra is jelölték.

- Milyen produkcióban vagy látható a jövőben?Előreláthatólag ebben az évben lesz a premierje Olaszországban a Les Recherches Continuent - magyar címe Engedj el! - című kisjátékfilmnek, melynek egyik főszereplője és producere vagyok. Remélem jövőre a magyar közönség is láthatja majd ezt a számomra nagyon kedves alkotást.

Rajtad is múlik, ki lesz az év playmate-je

Elképesztően erős volt a mezőny, mutatjuk a legvadítóbb képeket.

Itt a bizonyíték arra, hogy a legtöbb férfinak jobban bejönnek a szőke nők

Egy új kutatásból az is kiderül, miért szavaz több férfi a szőkékre.

Heti trendi eyecandy - a legjobb csajok múlt hétről

A galéria, amivel parádésan indul a hét.

Best of Dakar 2018 - A sivatagi száguldás legemlékezetesebb pillanatai - videó

Sorozatban a tizedik alkalommal rendezték Dél-Amerikában a viadalt.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft