Hugh Hefnert Marilyn Monroe mellé temetik

Los Angelesben helyezik örök nyugalomra a legendát.
Előfizetek

Los Angelesben helyezik örök nyugalomra a legendát.

Nagyon szomorú napra virradtunk csütörtökön, hiszen szeptember 27-én egy legenda hagyott itt minket. Hugh Hefner egy zseni volt, aki amellett, hogy az üzleti világban sikert sikerre halmozott, a popkultúra egyik meghatározó alakjává vált az utóbbi évtizedek során. Stílusa lehengerlő volt, áradt belőle a magabiztosság és barátai szerint a humora is kifogástalan volt.

A Playboy-villában szervezett bulikon mindenki ott volt, aki számított, a partik rengeteg legendát szültek, kvázi egyfolytában alapanyagot szolgáltattak a bulvárlapoknak. Hugh Hefnert terrmészetesen egy gigantikus összejövetellel búcsúztatják majd, melynek előkészületeit a Mansion új tulajdonosa, Daren Metropoulos szervezi.

Hugh Hefner életműve gyönyörű keretet kap, hiszen Marilyn Monroe mellett helyezik majd örök nyugalomra. Az 1953-ban még ismeretlennek számító színésznő volt a magazin első címlaplánya. A laptulajdonos 25 évvel ezelőtt 75.000 dollárt fizetett a sírhelyért a Westwood Village Memorial Parkban. A Los Angeles-i temetőben lelt örök nyugalomra Gábor Zsazsa, Farrah Fawcett, Natalie Wood és Truman Capote is.

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Hugh Hefner 10 legjobb beszólása
Tangában ugrálva, rudakat megszelídítve készülnek az ünnepre a bombázók

Idén is kitettek magukért a Love adventi naptárának készítői.

Schürrle kazah barátnője nem győzi fotóztatni mellközét

Anna Sharypova hobbija mágnesként vonzza a követőket.

Az éves előfizetés mellé most LIMITÁLT InStyle X FUTUREAL pulóver jár!
Borító

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés