Hugh Hefner, a kifogástalan ízlés megtestesítője

Csodálatos nőkkel hozta össze a sors a médiamogult.
Forrás: Getty Images
Előfizetek

Csodálatos nőkkel hozta össze a sors a médiamogult.

Hugh Hefner 91 éves korában vesztette életét, elképesztő karriert tudhat maga mögött, rengeteg mindent tanulhatott tőle a világ. A frankót is mindig megmondta, a legjobb beszólásait az alábbi cikkben olvashatjátok.

Olvasd el ezt is!

A médiamogulról rengeteg legenda született, sok mindenkivel összehozták a pletykalapok az utóbbi évtizedekben. Az első felesége Mildred Williams volt, akit az egyetemen ismert meg. Vele vesztette el a szüzességét is, később pedig két gyermekük született, Christie és David. 1959-ben bekövetkezett válásuk nagy hatással volt érzelmileg Hefnerre, elmondása szerint ez a sikertelen kapcsolat az egész életét döntően befolyásolta.

Olvasd el ezt is!

Ezt követően nagyon keményen belevetette magát a csajozásba, további két feleséggel és rengeteg barátnővel örvendeztette meg magát. Az alábbiakban azokat a lányokat szedtük össze, akik intimebb viszonyba kerültek Hugh Hefnerrel. A Főnök egyébként elmondása szerint több, mint ezer nővel feküdt le élete során, le a kalappal előtte.

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Hugh Hefnernek parádés ízlése volt
Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft