Hugh Hefner: Tizenkét Playmate-ből tizenegy biztos megvolt

A Playboy atyja a család bútorait is eladta, hogy összehozza az első lapszámot.
Előfizetek

A Playboy atyja a család bútorait is eladta, hogy összehozza az első lapszámot.

Hugh Hefner - nem látva más megoldást az álmai megvalósítása felé vezető úton,- az ötvenes évek végén egyszerűen fogta magát, és eladta az összes bútorukat alig hatszáz dollárért, majd szülei, s barátai segítségével kapirgált össze nyolcezer dollárt, hogy elindíthassa a Playboyt.

Nekem fogalmam sem volt, mit akar a fiam, így kénytelen voltam bízni benne. Emlékeim szerint negyvenöten dobtuk össze a pénzt neki

- mesélte Hugh édesanyja anno az E! magazinnak.

Az első címlaplánnyal sikerült nagyot dobnia. A kor tündöklő szexszimbóluma, Marilyn Monroe egy korábbi aktképével a címlapján a Playboy órák alatt elfogyott a standokról, sőt, az utánnyomott számokat is elkapkodták az emberek.

A lap sikerét Hugh házassága bánta, hiszen a laptulajdonos nem bírt a vérével, szinte minden címlaplánnyal összeszűrte a levet:

Tizenkét Playmate-ből tizenegy biztos megvolt

- mesélte nevetve ezzel kapcsolatban, majd azt is elárulta, hogy kíváncsisága miatt a férfiakkal is belebonyolódott szexuális kalandokba.

Erről először a hetvenes években beszélt nyíltan, nem kis botrányokat okozva maga körül. Abban a korban ugyanis a társadalom kevésbé tolerálta az efféle kicsapongást.

Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft