Megjelent az októberi Playboy. Főszerkesztőnk rendkívüli levelet írt ennek kapcsán

Megjelent az októberi Playboy. Főszerkesztőnk rendkívüli levelet írt ennek kapcsán
Előfizetek

Csuja Imrével és Dancsó Péterrel érkezik az új szám.

Kedves Olvasónk!

Mindig reggel jön valami közlemény Amerikából. Ilyenkor már egy csomó üzenet fogad a telefonomon, hogy kommentáljam a Playboy-jal kapcsolatos legfrissebb hírt. Szeptember 28-án hajnalban is veszettül elkezdett jelezni a telefonom. 91 éves korában, otthonában elhunyt Hugh Hefner, a Playboy alapítója. Októberi lapunk már kijött a nyomdából, ezért nem tudunk megemlékezni Hef-ről, csak a következő lapszámban. Annyit azonban elmondhatok: az öreg csak testben hagyott itt minket. Életműve mindennél erősebben hat a kultúránkra – és most nem csak arról beszélek, hogy amíg lesz Playboy, addig MINDIG lesznek benne meztelen nők. A Playboy ugyanis a szabadságot képviselte: az emberi jogok, a szólásszabadság és a szexuális szabadság terén egyaránt. Hef annak szentelte az életét, hogy szabadabban, vidámabban, szorongás nélkül élje – és élhesse mindenki, aki a Playboyon keresztül elsajátítja az ehhez szükséges attitűdöt. Érdekes módon ennek a hírlevélnek az eredeti bevezetője éppen erről szólt. Nézze csak:

Szeptember elsején mindig minden megváltozik. Beindul a verkli, és meg sem áll karácsonyig. Az ember kapkod, egyszerre két telefonban van benne, prezentál és képvisel, meg a szinergiákat pörgeti nagyon proaktívan. Magamon azt vettem észre, hogy befeszültem, és elfelejtettem röhögni. Pedig a humor sok mindenen átsegít – és nagyon fontos, hogy ne vegyük magunkat az élet minden percében halálosan komolyan.

Kép

Ennek fényében készült havi magazinunk. Csuja Imre nagyinterjúja is sírós-nevetős. A komikusi én alatt meghúzódó fájdalmak és élettörténetek is árnyalják az egyik kedvenc színészünkről kialakult képet. Az interjút Gyárfás Dorka készítette, a macskás-harley-s fotókat pedig Glódi Balázs.

Kép

Idei Man of The Year versenyünket kis híján megnyerte Dancsó Péter youtuber. Dancsó is hatszámjegyű követővel rendelkezik a csatornán: 600 ezernél is többen vannak a vicces videós nyomában. Erről is, meg jó pár szakmai titokról mesél 20 kérdés rovatunkban Szabó Sárinak. (A képeket megint és még mindig Glódi készítette.)

Kép

Komolyan vett komédiák – Badics Ferenc Zenit, régi jó szerzőnk megnézett jó néhány vígjátékot, és azt vizsgálta meg, hogy vajon a teljes blődlik mennyire jelezték előre, merre tart a világ: mi valósult meg az állításaikból, a jeleneteikből, a történéseikből. Nem lövöm le a poént, ha már most elárulom: elég sok.

Kép

Ezen számunkban kiderül, mely modellek nyerték meg a a Playboy – Car of The Year díjat. A rengeteg nyertes mellett bemutatunk még egy plusz modellt, amely nem volt a versenyzők között. De ha majd visszatekintünk erre az évre, lehet, azt látjuk, hogy a Tesla Model 3 fenekestül forgatta fel az autóipart. Ha így lesz, a Playboy arról is beszámol majd.

Kép

Addig is: húzzunk el nyugatra, és húzzunk fel egy jó kis csizmát. Divatrovatunkat sokszor elhanyagolom ebben az ajánlóban, de most muszáj bemutatnom az oldalalkat. Merjen vagányabb lenni, legyen cowboy, és érezze magát a Vadnyugaton: éjszakai mulatságból hazafelé tartva, veszkócsizmában sokkal élvezetesebb széjjelrugdosni az őszi falevélhalmokat!

Szórakozzon, nevessen és olvasson: a Playboy mindenben partnere.

Üdvözli:

Bus István

Kép
Tovább olvasok
Atomrobbanás után

Bus István főszerkesztő a Csernobil sorozatot nézve rádöbben, hogy le kéne állítani az atomerőműveket.

Joy a védett állatok szerelmese

Még egy alapítványt is létrehozott a megmentésükért.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft, így lapszámonként csupán 495 Ft.

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem