A bombázó, aki dobta a jogot a pornó miatt

Ella Hughes pálfordulása páratlan.
Forrás: Instagram
Előfizetek

Ella Hughes pálfordulása páratlan.

Nagyon kíváncsiak lettünk volna a szülők arcára, mikor a 22 éves szépség bejelentette, hogy befejezi jogi tanulmányait azért, hogy elkezdhessen pornózni. Ella Hughes elmondása szerint nem igazán izgatták fel a paragrafusok, úgyhogy úgy döntött, inkább ő teszi ezt a férfitársadalommal.

Korábban azért messze nem voltam ilyen, a pornó előtt nagyon szégyenlős lány voltam. Voltak problémáim a testemmel, sokszor mondták ugyan, hogy szép vagyok, de ezt általában nem hittem el. Súlyproblémáim is voltak, amivel nagyon sokat szívattak a suliban. Az akkori ellenségeim nagyon meglepődnének, ha tudnák, mit csinálok manapság, és ez elégtétellel tölt el.

Hughesnak rövid idő alatt rengeteg rajongója lett, így nem érte váratlanul, hogy a támogató kommentek mellett az utálkozók is megérkeztek. Elmondása szerint csak nevetni tud ezeken, és ez azt jelzi számára, hogy valamit nagyon jól csinál. A fiatal lány imádja a Trónok harcát, fel is tűnt a sorozat egyik bordélyházas jelenetében. Ráadásul szerintünk nagyon bomba, nézzétek csak:

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
A bombázó, aki dobta a jogot a pornó miatt
Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft