Égették, ejtették, karcolták - meglepően jól bírta az iPhone 8 a válogatott kínzásokat - videó

Nagyon jól össze vannak rakva az új modellek.
Előfizetek

Nagyon jól össze vannak rakva az új modellek.

Az Apple szeptember 12-én mutatta be az új iPhone-okat, szerintünk pont úgy viselkedtek a tervezők, mint a Trónok harca készítői, hiszen mindkét csapat megvalósította a fanteóriákat. A jubileumi iPhone X (amit potom 380 ezer forintért árulnak) kijelzője peremtől peremig ér, ami egyedülálló újdonság. Az okos Face ID-vel ellátott csúcstelefont november 3-tól lehet megvenni, a 8 és a 8 Plus viszont már kapható, a bloggerek pedig már el is kezdték tesztelgetni, hogy bírják az újoncok a kiképzést.

Az átlagfelhasználónak, aki nem próbálja meg kivégezni a mobilját, az ejtésteszt talán a legizgalmasabb. Emberünk a fenti videón az iPhone 8 Plus strapabíróságát veti össze a 7 Pluséval. Az előddel ellentétben az új modellnek üvegből készült a hátlapja, úgyhogy biztosan törékenyebb - gondolhatnánk. Az Apple azonban váltig állította, hogy ez a világ legellenállóbb üvege, a teszt alapján pedig kijelenthetjük, hogy nem is füllentettek olyan nagyot.

Második tesztelőnk a videó elején sértődötten közli, hogy nem hívta meg az Apple a hivatalos bemutatóra. Ezt követően pedig úgy megkínozza a szerencsétlen 8-ast, mintha kizárólag az a készülék tehetne a meghívó elkallódásáról. A karcolás után jön az égetés és a hajlítgatás, az iPhone azonban ezeket a kínokat is derekasan állja.


Ha szingli lenne, ölni tudnánk a számáért!

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
10 szexi fotó Catherine Zeta-Jonesról, amiket Michael Douglas legszívesebben törölne a netről
Tangában ugrálva, rudakat megszelídítve készülnek az ünnepre a bombázók

Idén is kitettek magukért a Love adventi naptárának készítői.

Schürrle kazah barátnője nem győzi fotóztatni mellközét

Anna Sharypova hobbija mágnesként vonzza a követőket.

Az éves előfizetés mellé most LIMITÁLT InStyle X FUTUREAL pulóver jár!
Borító

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés