Lehetséges, hogy embereket is ölhetnek a szexrobotok?

Egy neten elhíresült történet szerint a hackerek képesek arra kikképezni a szexrobotokat, hogy a tulajdonosuk ellen forduljanak. Vajon igaz ez a feltételezés?
Előfizetek

Egy neten elhíresült történet szerint a hackerek képesek arra kikképezni a szexrobotokat, hogy a tulajdonosuk ellen forduljanak. Vajon igaz ez a feltételezés?

A jövőben valószínűleg olyan népszerűek lesznek a szexrobotok, mint az okostelefonok. A napokban viszont megjelent egy érdekes sztori a neten, miszerint ha hackerek képesek átvenni az uralmat a robotok felett, akár arra is kiképezhetik őket, hogy meggyilkolják a tulajdonosukat. Egy kiberbiztonsági szakértő, Nick Patterson is nyilatkozott a The Starban megjelent cikkben, aki szerint ez igenis elképzelhető.

„A robotokból akár egész sereget is képesek lesznek verbuválni a rosszakarók, amik akár az embereket is megsebesíthetik.”

- tette hozzá a szakértő.

Azonban később kiderült, hogy Patterson szavait félreértettek, hiszen ő nem kizárólag a szexrobotokra gondolt, hanem bármilyen típusú robotra - akár ipari, kereskedelmi célra használtakra is -, amiket szintén át lehetne programozni. Ezek súlya ráadásul többszöröse az ágyban használt robotokénak, így sokkal veszélyesebbek.

gif

Azonban ma még egyáltalán nem kell attól tartani, hogy a szexrobot önálló életre kel és álmodban megtámad. A jövőben viszont egészen biztos, hogy a kiberbűnözés erre vonatkozó ága is elkezd majd fejlődni. Előbb persze érdemes azon elgondolkodni, mennyire számít jó befektetésnek a bábu, amiért 10.000 dollárt (2.6 millió Ft) kell kiperkálni...


Ezektől az apróságoktól viszont egyáltalán nem kell tartanod!

Nézd meg a galériánkat> 4 kép
Szexuális segédeszközök, amiket minden férfinak használnia kéne
Schürrle kazah barátnője nem győzi fotóztatni mellközét

Anna Sharypova hobbija mágnesként vonzza a követőket.

Heti trendi eyecandy - a legjobb csajok múlt hétről

A galéria, amivel parádésan indul a hét.

Te végig mernél csúszni a világ legfélelmetesebb kötélpályáján?

Dubajban gondoskodtak róla, hogy az egekbe szökjön az adrenalinszint.

6 dolog, ami azt bizonyítja, hogy neked is meztelenül kéne aludnod

Mutatjuk, miért érdemes ruha nélkül lefeküdni.

Egyszerű öltözködési trükkök, amiktől magasabbnak tűnhetsz

Tényleg könnyen elérheted azt, hogy magasabbnak tűnj, csak néhány lépésre kell figyelned.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Előfizetés