Trónok harca: A rendező mesél arról, hogyan forgatta le Dany és Jony szexjelenetét

Jeremy Podeswát nagy kihívás elé állította az élet.
Forrás: Newsweek
Előfizetek

Jeremy Podeswát nagy kihívás elé állította az élet.

Bizarr volt végignézni Daenerys Targaryen és Jon Snow rajongók tömegei által vizionált szexjelenetét úgy, hogy közben a végtelen tudással megáldott Bran Stark duruzsolja a háttérben, hogy a csávó igazából a nagynénjét teszi nagyon boldoggá. A GoT-fanok teljesen felizgultak az ominózus jelenettől, a főszereplők viszont nem élvezték annyira a dolgot. A beszédes címmel ellátott (The Dragon and the Wolf) epizódot Jeremy Podeswa rendezte, ő így nyilatkozott arról a bizonyos forgatási napról:

Nem akartam, hogy túlságosan hivalkodó legyen a jelenet, éppen ezért az egyszerűségre törekedtem. Ezúttal nem az aktuson volt a hangsúly, nem a mellekről és a seggekről szólt a dolog. Itt két ember mély, érzéki kapcsolatát kellett bemutatni, úgyhogy inkább az arcokra fókuszáltunk a testek helyett.

Danynek és Jonnak nem sok ideje maradt a cukiskodásra, mert a Fal már ledőlt, a holtak serege pedig így akadálytalanul masírozik Északon. A sorozat 2019-ben folytatódik, addig a spinoffokkal kell vigasztalódnunk.


Missandei csillapítja az elvonási tüneteket:

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
Kis komisz: A dögös Missandei szerint rossznak lenni mindig jó

Kicsit jobban megismernéd a Trónok harca szereplőit? Megnéznéd, hogyan pattan fel Dany a sárkányára, esetleg érdekel, mi köze Jon Snow-nak az IKEA-hoz? Parancsolj.

Man of the Year múzsák - Pásztor Anna: „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra”

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálják nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut?

Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft