5 dolog, amit muszáj megtenned a pároddal, mielőtt eljegyeznétek egymást

Így biztosan nem érnek majd kellemetlen meglepetések.
Forrás: menshealth.com
Előfizetek

Így biztosan nem érnek majd kellemetlen meglepetések.

Lassan véget ér az esküvők időszaka, a legjobb spanod lagzija után most már te is tudod, mennyi előkészülettel jár ez a jeles esemény. Ha jövőre te is kimondanád a boldogító igent, akkor érdemes elgondolkodnod a lánykérésen. Vannak dolgok, melyek esetében nem érdemes ajtóstul rontani a házba. Ilyen a házasság is, úgyhogy most összeszedtük azokat a dolgokat, amiket meg kell tennetek párként, mielőtt összekötitek az életeteket.

1. Közös kassza

Egy házasság arról szól, hogy mindig támogatod a másikat. Jóban rosszban ki kell tartanod a párod mellett, kezdésként nem árt, ha kibróbáljátok a pénzügyi egyesülést. Jobb, ha a házasság előtt kiderül, hogy az egyik fél nem bírja a másik konstans költekezését.

2. Család

Néhányan azt gondolják, hogy elég, ha néhány vasárnapi ebéden elparoláznak anyósékkal, de a dolog ennél azért többről szól. Egy életre integrálódsz a mikroközösségbe, úgyhogy próbáld minél jobban megismerni őket. Pro-tipp: a potenciális após szemében óriásit nőhetsz, ha a lánykérés előtt engedélyt kérsz tőle arra, hogy letérdelj.

3. Veszekedés

Előfordulhat, hogy mindketten konfliktuskerülők vagytok, ebben az esetben kifejezetten hasznos egy kiadós csörte, így felszínre jöhetnek azok a dolgok, amiket egyébként nem osztanátok meg egymással.

4. Szex

Nem mintha festeni akarnánk az ördögöt a falra, de könnyen lehet, hogy évek múltán kevésbé lesz heves a szexuális életetek. Érdemes megtervezni, hogy hogyan dobjátok fel a dolgot a jövőben, ne féljetek beszélgetni a szexről, szóból ért az ember.

5. Szimuláció

Talán mondanunk sem kell, de mindenképp próbáljátok ki a házasság előtt, hogy tudtok-e együtt élni. Csináljatok minél több közös programot, illetve az sem árt, ha elkezdtek úgy viselkedni, mintha már házasok lennétek. Ha mindez megvolt, és még mindig térdet hajtanál, akkor már biztos, hogy megtaláltad az igazit!


Hűséget fogadnál, nem vakságot!

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
Fergie szuperszexi fotókkal ágyaz meg új lemezének
Man of the Year múzsák - Pásztor Anna: „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra”

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálják nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut?

Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft