A tudomány szerint így működhet jól egy "friends with benefits" kapcsolat

Meglepő eredménnyel álltak elő a szakemberek.
Forrás: Elite Daily
Előfizetek

Meglepő eredménnyel álltak elő a szakemberek.

A laikusok szerint a "friends with benefits" kapcsolatok általában rosszul szoktak végződni. Az egyik fél elkezd gyengéd érzelmeket táplálni a másik iránt, és többet akar. Na, de mit mond a tudomány erről a kérdésről, tényleg esélytelenek ezek a kapcsolatok?

Az Archives of Sexual Behaviorben publikált tanulmány szerint a kulcs éppen az erős érzelmi kötődés. A szakemberek 171 ember adatait elemezték ki, 118 nő és 53 férfi szolgáltatott adatot a kutatáshoz. Mindannyian rendszeresen létesítettek szexuális kapcsolatot egy másik emberrel, de elmondásuk szerint párkapcsolatban nem voltak az illetővel.

Olvasd el ezt is!

Meglepő módon a végeredmény az lett, hogy akkor sikeres a kizárólag szexre épülő kapcsolat, ha a két fél úgy viselkedik, mint egy pár.

Mi is meglepődtünk, mikor levontuk ezt a következtetést. Talán arról van szó, hogy a fiatalok félnek az elköteleződéstől, illetve attól tartanak, hogy ha hivatalossá válik a dolog, akkor a kapcsolat elveszíti a varázsát.

Szóval, ha jól értjük arról van szó, hogy össze kell jönnöd a fuckbuddyddal, ha azt akarod, hogy hosszú távon is működjön a dolog. Hajrá!


Jöhet egy kis nézelődés?

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
Szívesen túloznánk, de Beate Muskának olyan szexi teste van, hogy jelzőkkel csak becsmérelni tudnánk
Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft