Ilyen nemes halált még sosem láttunk a Trónok harcában

Kezd beindulni végre a 7. évad.
Forrás: Yahoo
Előfizetek

Kezd beindulni végre a 7. évad.

Történtek dolgok a Trónok harcában!

Olyannyira feldobott minket ez a tény, hogy kötelezőnek éreztük külön kiemelni ezt a dolgot, mert már kezdtük azt hinni, hogy az unalom mocsarába fullad a világ jelenleg talán legnépszerűbb sorozata.

gif

Évadok óta tűkön ülve várjuk, hogy Daenerys Targaryen és Jon Snow találkozzanak, ez most végre megtörtént, egy komikusan esetlen bemutatkozó párbeszéddel köszöntötték egymást a felek. A Sárkányok Anyja a grandiózus duzzogás és lényéből fakadó gőgösködés után nagy kegyesen engedélyezte, hogy a fattyú király obszidiánt bányásszon, ami elengedhetetlen a holtak serege ellen.

gif

Cersei Lannister pokoli módon bosszulja meg Myrcella meggyilkolását, Olenna Tyrell pedig karakteréhez méltón búcsúzik az élettől. A régenskirálynővel körülbelül annyira kedvelték egymást, mint egyszeri Más az obszidiánt. A Töviskirálynő ennek megfelelően Jaime Lannister jófejségének köszönheti, hogy nem a legborzalmasabb kínhalált kapja, hanem "csak" egy gyorsan ható mérget kell felhajtania.

gif

Kifejezetten elegáns halál ez abban a sorozatban, melyben korábban egy várandós nőt több hasszúrással küldtek át a túlvilágra. Olenna Tyrell rögzíti azt, amit már egy ideje sejtettünk, vagyis hogy ő mérgezte meg Joffrey királyt. Szerintünk nagyon jó kis rész volt ez a mostani, és ennél már csak izgalmasabbak jönnek valószínűleg.


Trónok harcás csajok jöhetnek?

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Westeros 10 legjobb nője
Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Zokni vagy nem zokni? Erre figyelj a választásnál, hogy tökéletessé tedd a megjelenésed

Itt egy kis segítség, hogy el tudd dönteni, milyen zoknit válassz a különböző ruháidhoz.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft