7 szextípus, amit a lustaság teremtett

Mutatjuk, mit kell tenned, ha csinálnád is, meg nem is.
Forrás: Shutterstock
Előfizetek

Mutatjuk, mit kell tenned, ha csinálnád is, meg nem is.

Vannak azok az ambivalens pillanatok, amelyekre csak az úgynevezett „lustiszex” jelenthet megoldást. A szeretkezés ezen formáját az idő- és/vagy az energiahiány hívta életre, mutatjuk is a stílus 10 kategóriáját.

1. Szándékos farönk

Alapesetben persze profiként mozognál bele a ritmusba, de jelenleg egyáltalán nem érzed magadban az erőt. Visszautasítani nem akarod a párodat, így passzívan veszel részt az akcióban.

2. Pihentető orál

Mikor mindketten csupán orgazmusra vágytok, de nem akartok kifáradni. Ezekben az esetekben kifejezetten ajánlott, ha a kölcsönös orális kényeztetést választjátok.

gif

3. A Mikulás meglepetése

Ez a verzió praktikus és taktikus is egyben. Arról a szituációról van szó, mikor lusták vagytok bemászni a takaró alá. A paplanon csináljátok, így legalább nem kell lepedőt cserélni azokon a piros betűs napokon.

4. Oldalas lazulós

Ki legyen felül? Merül fel ilyen esetekben a klasszikus kérdés, de a rutinos lézengők zsigerből vágják rá, hogy senki. A kiskanál, nagykanál 18+-os változata ideális megoldást nyújt a fáradtan élvezkedőknek.

5. Két legyet egy csapásra

Nyári napokon szinte elengedhetetlen a szex utáni zuhany. Csináljátok ott, így a multitaskinggal időt és energiát is nyerhettek.

Kép

6. Késedelmi kamaty

Húsz perce már az autóban kéne ülnöd, de még sehol nem tartasz a reggeleddel. Csőre töltve mégsem akarsz elindulni, így ruhában vagy kénytelen rávetni magad.

7. Álmosan kanos

Szundikálni sem volna rossz, de mégis könnyebb lenne talán a csúcstámadás után elaludni. Gyorsan térjetek a tárgyra, aztán jöhet a pihentető alvás. Jó lustálkodást a hétvégére!


Nézelődnél de lusta vagy képeket keresni? Segítünk:

Nézd meg a galériánkat> 16 kép
7 szextípus, amit a lustaság teremtett
Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Nem semmi! Ez a férfi a borbélya tanácsára megnövesztette a szakállát és 180 fokos fordulatot vett az élete

Ha eddig nem gondoltad úgy, hogy érdemes lehet megnövesztened a szakálladat, akkor íme egy történet, ami biztos, hogy megváltoztatja majd a véleményedet.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft