Válogatott: Az intenzív önámítás impotenciát okoz

Csak óvatosan azokkal a nyári kalandokkal.
Előfizetek

Csak óvatosan azokkal a nyári kalandokkal.

Vannak azok a nyári kalandok, mikor egy ismeretlen nővel találkozol egy külföldi kiruccanás során. Először csak szemezgettek, majd jönnek a koktélok, végül pedig jó esetben az ágyban értékesíted a ziccert.

A francia riviérán volt ilyen élményem tavaly. Nem vártam sokat az élménytől, igazából már annak is örültem, hogy sikerült összespórolnom magamnak azt az összeget, ami elég volt a repülőjegyre.

Első este egy dúskeblű németajkú szépség kényeztetett térden állva, a második napon pedig egy kecses skandináv szépség szájában vesztem el. A portugál lány igazi vadmacska volt, kérette magát, de aztán nagy nehezen sikerült megszereznem a számát.

A bögyös belga eléggé out of league volt számomra, de akkorra olyan nagy lett az önbizalmam, hogy rámentem. Sajnos nem állt fel, de így sem szégyenkezve jöttem haza.

A külföldön összeszedett önbizalomtöbblet hatására itthon újult erővel vetettem bele magam a csajozásba. Gyorsan össze is jöttem egy lánnyal, de a szokásos negatív spirálba kerültem.

Az elején még figyeltünk egymásra, megleptük a másikat apró ajándékokkal, a szex is elég kielégítő volt. Aztán gyorsan beleuntam, és felhívtam a portugál csajt, akivel Franciaországban találkoztam. Egy céges konferencia miatt kerültem Lisszabonba, gondoltam ez egy égi jel, találkoznom kell vele.

Furcsa fétisei voltak, sikerrel jártam, de aztán ő is felcsatolt egy kiegészítőt, és az azért már eléggé fájt. Nem sokkal később kiderült, hogy nemi betegséggel küzd, óvszert meg persze nem használtunk.

Azóta mintha csak verne a sors, mostanra impotens lettem. Sajnos a csúcsra már csak kézzel-lábbal tudom eljuttatni a barátnőmet. Egy szerencsés nyári kaland után azt hittem, hogy a világ összes nőjét megkaphatom. Tudhattam volna, hogy ez hamis illúzió, hiszen még egy andorrai pék is nagyobb macsó nálam. Pedig ő még az országát sem tudja elhagyni…

Schürrle kazah barátnője nem győzi fotóztatni mellközét

Anna Sharypova hobbija mágnesként vonzza a követőket.

Heti trendi eyecandy - a legjobb csajok múlt hétről

A galéria, amivel parádésan indul a hét.

Te végig mernél csúszni a világ legfélelmetesebb kötélpályáján?

Dubajban gondoskodtak róla, hogy az egekbe szökjön az adrenalinszint.

6 dolog, ami azt bizonyítja, hogy neked is meztelenül kéne aludnod

Mutatjuk, miért érdemes ruha nélkül lefeküdni.

Egyszerű öltözködési trükkök, amiktől magasabbnak tűnhetsz

Tényleg könnyen elérheted azt, hogy magasabbnak tűnj, csak néhány lépésre kell figyelned.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Előfizetés