Válogatott: Az intenzív önámítás impotenciát okoz

Csak óvatosan azokkal a nyári kalandokkal.
Forrás: Getty Images
Előfizetek

Csak óvatosan azokkal a nyári kalandokkal.

Vannak azok a nyári kalandok, mikor egy ismeretlen nővel találkozol egy külföldi kiruccanás során. Először csak szemezgettek, majd jönnek a koktélok, végül pedig jó esetben az ágyban értékesíted a ziccert.

A francia riviérán volt ilyen élményem tavaly. Nem vártam sokat az élménytől, igazából már annak is örültem, hogy sikerült összespórolnom magamnak azt az összeget, ami elég volt a repülőjegyre.

Első este egy dúskeblű németajkú szépség kényeztetett térden állva, a második napon pedig egy kecses skandináv szépség szájában vesztem el. A portugál lány igazi vadmacska volt, kérette magát, de aztán nagy nehezen sikerült megszereznem a számát.

A bögyös belga eléggé out of league volt számomra, de akkorra olyan nagy lett az önbizalmam, hogy rámentem. Sajnos nem állt fel, de így sem szégyenkezve jöttem haza.

A külföldön összeszedett önbizalomtöbblet hatására itthon újult erővel vetettem bele magam a csajozásba. Gyorsan össze is jöttem egy lánnyal, de a szokásos negatív spirálba kerültem.

Az elején még figyeltünk egymásra, megleptük a másikat apró ajándékokkal, a szex is elég kielégítő volt. Aztán gyorsan beleuntam, és felhívtam a portugál csajt, akivel Franciaországban találkoztam. Egy céges konferencia miatt kerültem Lisszabonba, gondoltam ez egy égi jel, találkoznom kell vele.

Furcsa fétisei voltak, sikerrel jártam, de aztán ő is felcsatolt egy kiegészítőt, és az azért már eléggé fájt. Nem sokkal később kiderült, hogy nemi betegséggel küzd, óvszert meg persze nem használtunk.

Azóta mintha csak verne a sors, mostanra impotens lettem. Sajnos a csúcsra már csak kézzel-lábbal tudom eljuttatni a barátnőmet. Egy szerencsés nyári kaland után azt hittem, hogy a világ összes nőjét megkaphatom. Tudhattam volna, hogy ez hamis illúzió, hiszen még egy andorrai pék is nagyobb macsó nálam. Pedig ő még az országát sem tudja elhagyni…

Az álférfiasság, ami szépen lassan tönkreteszi a bolygót

A környezettudatosság nem opció, hanem kötelesség.

Kiderült, melyik életed legdrágábbnak számító éve - készülj fel a költekezésre!

Készülj fel arra, hogy jelentősen megnő a kiadásaid mennyisége ebben az életkorban.

A meglepő ok, ami miatt a férfiaknak kellene takarítani

Bocs, srácok, de úgy tűnik, egy csomó bajt elkerülhetnek a nők, ha a férfiak húzzák fel a gumikesztyűt.

A siker receptje - Ez az 5 dolog jelenti az alapot

Már gyerekkorban eldőlnek a fontosabb kérdések.

A kínaiak szuperszemüveggel repülnek rá a bűnözőkre

Ránézésre megmondanak bárkiről bármit.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft