Egy nő őszinte vallomása: imádom a szőrös férfiakat

Airana Seigel, a Playboy.com egyik szerzője arról ír, miért is szereti jobban, ha egy férfi teste nem teljesen csupasz.
Előfizetek

Airana Seigel, a Playboy.com egyik szerzője arról ír, miért is szereti jobban, ha egy férfi teste nem teljesen csupasz.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! A medencés partik időszaka

Az utóbbi időben a filmekben szereplő férfiak testéről hiányzik egy fontos elem: a mellszőr. Például az új Baywatch-nál is ez a helyzet. A 90-es években David Hasselhoffnak sikerült behálózni a lassítva futó nőket, pedig rendesen volt rajta bunda. Zac Efronon és a Sziklán viszont nincs semmi, ahogy Hugh Jackman Loganje is csupasz.

Akkor tudtam meg, hogy engem a szőrös férfiak vonzanak, amikor nagyjából 10 éves koromban megtaláltam a nagyszüleimnél a The Joy of Sex című könyvet. A felnőtt életem nagyszérét is a szőrös férfitestnek szenteltem. És az ágyban is van előnye, például bele tudok kapaszkodni és nem esek az éjjeliszekrényre (amire sok az esély, mivel elég alacsony vagyok).

Sajnos úgy tűnik, hogy a kisebbséghez tartozom, a legtöbb barátnőm ugyanis a szőrtelenítést támogatja. A popkultúra hatására pedig a férfiak is gyakrabban nyúlnak a borotvájuk után.

Azt viszont el szeretném mondani, hogy azzal értek egyet, hogy mindenkinek magának kell megválasztania a kinézetét. Ha valaki borotválja, üsse kő. De ha valaki csak azért szőrtelenít, mert most ez a divat, neki azt tanácsolnám, hogy hagyja a borotvát. Össze is szedtem, mi az a 3 típus, amivel találkozni lehet:

1/ Trimmelt mellszőr

1-2 hónap múlva hatalmas dzsungellé nőheti ki magát, ezzel tulajdonképp semmi dolgod nincs, csak várni. Jól illik hozzá a kigombolt ing, ami láttatja az alatta rejtőző bundát.

2/ A hátszőr

A hátköpeny igenis jó! Ha eddig arra kérted a haverod, hogy szántsa végig borotvával, most ne tedd és hagy nőni. Lehet, hogy az eredmény tetszni fog. Engem például az is beindít, ha egy férfinak a vállán van szőr. Nincs is annál szexibb, mint belekapaszkodni az ágyban.

3/ A teljes szőrtakaró

Tulajdonképpen egy összefüggő pléd a testen, ami igazán csak a szőrimádóknak jön be. Éleem során csak néhány olyan férfival találkoztam, akinek hasonló szőrréteg borította a testét, de mindenképp pozitív élmény volt számomra, mennyire magabiztosan viselték.

Szóval hajrá, uraim! Ne hagyjátok, hogy az új szépségtrendek befolyásoljanak titeket és élvezzétek ki azt, ha van rajtatok szőr!


Sajnos viszont sok esetben a szőr sem elég vonzó, íme 5 ok, amiért a nők kerülik a szexet:

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
5 ok, amiért a nők kerülik a szexet
A világ legszexibb nőjével és egy babaarcú bombázóval támad a Love magazin

Hailey Baldwin és Jasmine Sanders vetkőzött neki ezúttal.

Amerika legjobb feneke úgy pucsít, mint a legnagyobbak

Terri Lynn bohóckodás közben is megvadít.

Hátborzongató előzetest kapott Natalie Portman sci-fije

A bestseller regényből készült adaptáció körömrágósan izgalmasnak tűnik.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés