11 nő árulja el a legjobb módszereket, ahogy szakíthatsz

11 nő árulja el a legjobb módszereket, ahogy szakíthatsz
Forrás: getty images
Előfizetek

Neil Sedaka jól mondta, a szakítás nehéz. Különösen akkor, ha béna vagy benne. Nincs könnyű módszer a kapcsolat lezárására.

A legrosszabbak talán azok, amikor senki nem hibás. Viszont vannak olyan módszerek, amikkel viszonylag jól abszolválhatod a feladatod. Nőket kérdeztünk arról, szerintük milyen módon érdemes szakítani ahhoz, hogy a lehető legpozitívabb legyen a végkifejlet.

„A telefonhívás a legalapabb. Amikor legutóbb szakítottak velem, távkapcsolatban éltünk és telefonon történt meg. Sok barátom mondta, hogy ez gáz, azonban szerintem jobb, hogy nem személyesen tette. Utazott volna 3 órát, hogy aztán búcsút mondjon? Az elég brutális lett volna. Az email és sms viszont tiltólistán szerepelnek.”

- Anna

„Ne húzd sokáig! Minél tovább vársz, annál rosszabb lesz. Még azelőtt szakíts a nővel, hogy rosszabbra fordulnának köztetek a dolgok.”

- Kata

„Fogd rövidre. Semmi nem könnyíti meg a nő helyzetét, amit szakítás után mondasz, de ezt a 3 dolgot áruld el neki: 1/ Szeretted és élvezted a vele töltött időt. 2/ Semmi rosszat nem tett. 3/ 100%-ig biztos vagy abban, hogy ez a jó döntés.”

- Franciska

„Ne színezd ki. A „lehet” és a „valamikor” szavak ne hagyják el a szádat, mert ezek hiú ábrándokat szülhetnek. A lényeg, hogy biztos legyél a döntésedben és ha nem szeretnéd folytatni, ne hagyj erre utaló jeleket.”

- Mónika

„Ha szeretnéd, hogy barátok maradjatok, hagyd, hogy az exed döntse el, mikor áll erre készen, hiszen te szakítottál vele, neki pedig ezt kell feldolgoznia.”

- Barbi

„Az őszinteség a legjobb módszer, akár azt is elmondhatod, mi nem tetszett a nőben. Lehet, hogy először megbántódik, de később legalább tud ezeken változtatni.”

- Sári

„Szerintem a legszörnyűbb módja a szakításnak, ha egyik pillanatról a másikra eltűnik valaki. Szívd fel magad és szedd össze a bátorságod.”

- Laura

„A legfájdalmasabb szakításomon azért estem túl, mert én szerettem volna gyereket, a párom viszont nem. Távkapcsolatban éltünk, aztán a hosszú beszélgetés után még maradt pár napot, hogy tisztázzuk a dolgokat. Sikerült mindent megbeszélnünk és rájöttünk, hogy vannak helyzetek, amikor tényleg összeilletek, csak éppen az élet egyik fontos kérdéséről gondolkodtok másképp.”

- Zsófi

„A férfi, aki elvette a szüzességem, telefonon szakított velem. Őszinte volt, ugyanakkor gyáva, hogy pár hónapnyi járás után nem személyesen mondta. Teljesen kikészültem, de az mindenképp jót tett, hogy nem köntörfalazott és főleg nem hazudott.”

- Kitti

„Bárki is kezdeményezze a szakítást, ő lesz a rossz ember. Persze ettől függetlenül lehetsz őszinte és nyílt, aki legalább minden felmerülő kérdésre válaszol és segít abban, hogy az exe túl tudjon lépni rajta. Vagy lehetsz a bátortalan is, aki nem vállal felelősséget a tetteiért.”

- Margit

„A legtöbb nő, akit ismerek, a legjobban a személyes és telefonos szakítást favorizálja. Ez a helyes döntés. Azonban ha egy nő nem szeretne konfrontálódni, biztos, hogy nagyon szívére veszi az olyan mondatokat, mint például a „Annyira jó vagy, csak hozzám nem elég jó.” A legjobb szakításom viszont emailben történt. A srác vette a fáradtságot, hogy leírja, mennyire élvezte a közös hónapokat és semmit nem csináltam rosszul. Végül visszatért az exéhez, de hozzátette, hogy a jövőben akár barátok is lehetnénk. Persze először összetörtem, de utána sikerült továbblépni, egy évvel később pedig jó barátok lettünk.”

- Alexa
Tovább olvasok
Egy algoritmus zenéit adta ki a Warner

Mindenki, aki károgott a laptopot használó zenészek miatt, azonnal álljon a sarokba!

Pénteki popsiőrület

Dobj el mindent és merülj el a hétvégében!

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os előfizetői akció!

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem