11 nő árulja el a legjobb módszereket, ahogy szakíthatsz

Neil Sedaka jól mondta, a szakítás nehéz. Különösen akkor, ha béna vagy benne. Nincs könnyű módszer a kapcsolat lezárására.
Előfizetek

Neil Sedaka jól mondta, a szakítás nehéz. Különösen akkor, ha béna vagy benne. Nincs könnyű módszer a kapcsolat lezárására.

A legrosszabbak talán azok, amikor senki nem hibás. Viszont vannak olyan módszerek, amikkel viszonylag jól abszolválhatod a feladatod. Nőket kérdeztünk arról, szerintük milyen módon érdemes szakítani ahhoz, hogy a lehető legpozitívabb legyen a végkifejlet.

„A telefonhívás a legalapabb. Amikor legutóbb szakítottak velem, távkapcsolatban éltünk és telefonon történt meg. Sok barátom mondta, hogy ez gáz, azonban szerintem jobb, hogy nem személyesen tette. Utazott volna 3 órát, hogy aztán búcsút mondjon? Az elég brutális lett volna. Az email és sms viszont tiltólistán szerepelnek.”

- Anna

„Ne húzd sokáig! Minél tovább vársz, annál rosszabb lesz. Még azelőtt szakíts a nővel, hogy rosszabbra fordulnának köztetek a dolgok.”

- Kata

„Fogd rövidre. Semmi nem könnyíti meg a nő helyzetét, amit szakítás után mondasz, de ezt a 3 dolgot áruld el neki: 1/ Szeretted és élvezted a vele töltött időt. 2/ Semmi rosszat nem tett. 3/ 100%-ig biztos vagy abban, hogy ez a jó döntés.”

- Franciska

„Ne színezd ki. A „lehet” és a „valamikor” szavak ne hagyják el a szádat, mert ezek hiú ábrándokat szülhetnek. A lényeg, hogy biztos legyél a döntésedben és ha nem szeretnéd folytatni, ne hagyj erre utaló jeleket.”

- Mónika

„Ha szeretnéd, hogy barátok maradjatok, hagyd, hogy az exed döntse el, mikor áll erre készen, hiszen te szakítottál vele, neki pedig ezt kell feldolgoznia.”

- Barbi

„Az őszinteség a legjobb módszer, akár azt is elmondhatod, mi nem tetszett a nőben. Lehet, hogy először megbántódik, de később legalább tud ezeken változtatni.”

- Sári

„Szerintem a legszörnyűbb módja a szakításnak, ha egyik pillanatról a másikra eltűnik valaki. Szívd fel magad és szedd össze a bátorságod.”

- Laura

„A legfájdalmasabb szakításomon azért estem túl, mert én szerettem volna gyereket, a párom viszont nem. Távkapcsolatban éltünk, aztán a hosszú beszélgetés után még maradt pár napot, hogy tisztázzuk a dolgokat. Sikerült mindent megbeszélnünk és rájöttünk, hogy vannak helyzetek, amikor tényleg összeilletek, csak éppen az élet egyik fontos kérdéséről gondolkodtok másképp.”

- Zsófi

„A férfi, aki elvette a szüzességem, telefonon szakított velem. Őszinte volt, ugyanakkor gyáva, hogy pár hónapnyi járás után nem személyesen mondta. Teljesen kikészültem, de az mindenképp jót tett, hogy nem köntörfalazott és főleg nem hazudott.”

- Kitti

„Bárki is kezdeményezze a szakítást, ő lesz a rossz ember. Persze ettől függetlenül lehetsz őszinte és nyílt, aki legalább minden felmerülő kérdésre válaszol és segít abban, hogy az exe túl tudjon lépni rajta. Vagy lehetsz a bátortalan is, aki nem vállal felelősséget a tetteiért.”

- Margit

„A legtöbb nő, akit ismerek, a legjobban a személyes és telefonos szakítást favorizálja. Ez a helyes döntés. Azonban ha egy nő nem szeretne konfrontálódni, biztos, hogy nagyon szívére veszi az olyan mondatokat, mint például a „Annyira jó vagy, csak hozzám nem elég jó.” A legjobb szakításom viszont emailben történt. A srác vette a fáradtságot, hogy leírja, mennyire élvezte a közös hónapokat és semmit nem csináltam rosszul. Végül visszatért az exéhez, de hozzátette, hogy a jövőben akár barátok is lehetnénk. Persze először összetörtem, de utána sikerült továbblépni, egy évvel később pedig jó barátok lettünk.”

- Alexa
Schürrle kazah barátnője nem győzi fotóztatni mellközét

Anna Sharypova hobbija mágnesként vonzza a követőket.

Heti trendi eyecandy - a legjobb csajok múlt hétről

A galéria, amivel parádésan indul a hét.

Te végig mernél csúszni a világ legfélelmetesebb kötélpályáján?

Dubajban gondoskodtak róla, hogy az egekbe szökjön az adrenalinszint.

6 dolog, ami azt bizonyítja, hogy neked is meztelenül kéne aludnod

Mutatjuk, miért érdemes ruha nélkül lefeküdni.

Egyszerű öltözködési trükkök, amiktől magasabbnak tűnhetsz

Tényleg könnyen elérheted azt, hogy magasabbnak tűnj, csak néhány lépésre kell figyelned.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés