A medencés partik időszaka

Laura Palmer rejtélyével, Matthew McConaughey nagyinterjúval és a dögös hableánnyal, Lolával vár a Playboy legújabb száma!
Előfizetek

Laura Palmer rejtélyével, Matthew McConaughey nagyinterjúval és a dögös hableánnyal, Lolával vár a Playboy legújabb száma!

Kép

Minden évszaknak megvan a maga szépsége – vagy legalábbis nem szoktam vernyákolni, ha télen hideg van, ősszel meg esik az eső. Az időjáráson fennakadni hatalmas lúzerség, körülbelül semmi értelme. De azért… Hát most mégiscsak beindul itt valami, amit nyárnak nevezünk. Egy szép nyári menetrenddel is (magazinunk július 14-én valamint augusztus 25-én fog megjelenni!), de minden mással. Fesztiválokkal, kánikulával, szabadsággal satöbbi. Coach-rovatunk szerzője két hetet legalább ki kell venni egyvégtében, de ha lehet, akár többet is. És: szervezzenek medencés partit! Tavaly szerkesztőségi offsite-unk is ilyenbe torkollott: nagyon drága italok palackjai lebegtek a medence felszínén, hatalmas hangrendszerből szólt a funky, és meglehetősen nagy ugrálást rendeztünk a partról. Lapunkban most a medencés partihoz kaphat praktikus itinert.

Kép

Valamint remek olvasnivalókat. Hollywood csúcsán azért többen is vannak manapság: az egykori szörfös szépfiú, Matthew McConaughy is szépen beérett, és filmről filmre brillíroz. Nagyinterjúnkban ráadásul az amerikai lap legjobb hagyományait követve, lazán, okosan és őszintén fogalmazza meg véleményét a világról.

Kép

Ugyanúgy, ahogy Kiss Ramóna is, aki a Playboy Man of The Year versenyen tarolt a Múzsa kategóriában (ráadásul ő volt a Playboy HERO-n a műsorvezető-társam.) Ramóna interjújához észbontóna szexi és izgalmas fotókat is készítettünk amúgy.

Kép

Két popkulturális jelenséggel is foglalkozunk júniusi számunkban. Az egyik a Twin Peaks-ről szól. Tizenhét voltam, amikor gimnazistaként láttam a gyilkossági ügyből misztikus thrillerré alakuló sorozatot, és, mi tagadás, nagyon beakadt. Alig vártam, hogy megnézhessem az új részeket, valamint, hogy elolvashassam Tokaji Balázs cikkét.

Kép

A Guns N Roses pedig a környékünkön turnézik éppen. Ha valamire, arra biztos nem fogadtam volna alig két évvel ezelőtt is, hogy revitalizálni lehet ezt az alapvetősen szétcsúszott csapatot – meg Axl Rose-t –, de megtörtént a csoda: mindenki jól van, mindenkinek oké a hasnyálmirigye meg a mája, a Guns pedig folytatja a pörgést.

Kép

Ha pedig SUV-vsárálás előtt áll, és nem akar németet vagy japánt vásárolni, akkor jön egy szép, új itáliai csődör: az Alfa Romeo Stelvio, az olasz hágók királya!

Kép
Az álférfiasság, ami szépen lassan tönkreteszi a bolygót

A környezettudatosság nem opció, hanem kötelesség.

Kiderült, melyik életed legdrágábbnak számító éve - készülj fel a költekezésre!

Készülj fel arra, hogy jelentősen megnő a kiadásaid mennyisége ebben az életkorban.

A meglepő ok, ami miatt a férfiaknak kellene takarítani

Bocs, srácok, de úgy tűnik, egy csomó bajt elkerülhetnek a nők, ha a férfiak húzzák fel a gumikesztyűt.

A siker receptje - Ez az 5 dolog jelenti az alapot

Már gyerekkorban eldőlnek a fontosabb kérdések.

A kínaiak szuperszemüveggel repülnek rá a bűnözőkre

Ránézésre megmondanak bárkiről bármit.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft