A medencés partik időszaka

Laura Palmer rejtélyével, Matthew McConaughey nagyinterjúval és a dögös hableánnyal, Lolával vár a Playboy legújabb száma!
Előfizetek

Laura Palmer rejtélyével, Matthew McConaughey nagyinterjúval és a dögös hableánnyal, Lolával vár a Playboy legújabb száma!

Kép

Minden évszaknak megvan a maga szépsége – vagy legalábbis nem szoktam vernyákolni, ha télen hideg van, ősszel meg esik az eső. Az időjáráson fennakadni hatalmas lúzerség, körülbelül semmi értelme. De azért… Hát most mégiscsak beindul itt valami, amit nyárnak nevezünk. Egy szép nyári menetrenddel is (magazinunk július 14-én valamint augusztus 25-én fog megjelenni!), de minden mással. Fesztiválokkal, kánikulával, szabadsággal satöbbi. Coach-rovatunk szerzője két hetet legalább ki kell venni egyvégtében, de ha lehet, akár többet is. És: szervezzenek medencés partit! Tavaly szerkesztőségi offsite-unk is ilyenbe torkollott: nagyon drága italok palackjai lebegtek a medence felszínén, hatalmas hangrendszerből szólt a funky, és meglehetősen nagy ugrálást rendeztünk a partról. Lapunkban most a medencés partihoz kaphat praktikus itinert.

Kép

Valamint remek olvasnivalókat. Hollywood csúcsán azért többen is vannak manapság: az egykori szörfös szépfiú, Matthew McConaughy is szépen beérett, és filmről filmre brillíroz. Nagyinterjúnkban ráadásul az amerikai lap legjobb hagyományait követve, lazán, okosan és őszintén fogalmazza meg véleményét a világról.

Kép

Ugyanúgy, ahogy Kiss Ramóna is, aki a Playboy Man of The Year versenyen tarolt a Múzsa kategóriában (ráadásul ő volt a Playboy HERO-n a műsorvezető-társam.) Ramóna interjújához észbontóna szexi és izgalmas fotókat is készítettünk amúgy.

Kép

Két popkulturális jelenséggel is foglalkozunk júniusi számunkban. Az egyik a Twin Peaks-ről szól. Tizenhét voltam, amikor gimnazistaként láttam a gyilkossági ügyből misztikus thrillerré alakuló sorozatot, és, mi tagadás, nagyon beakadt. Alig vártam, hogy megnézhessem az új részeket, valamint, hogy elolvashassam Tokaji Balázs cikkét.

Kép

A Guns N Roses pedig a környékünkön turnézik éppen. Ha valamire, arra biztos nem fogadtam volna alig két évvel ezelőtt is, hogy revitalizálni lehet ezt az alapvetősen szétcsúszott csapatot – meg Axl Rose-t –, de megtörtént a csoda: mindenki jól van, mindenkinek oké a hasnyálmirigye meg a mája, a Guns pedig folytatja a pörgést.

Kép

Ha pedig SUV-vsárálás előtt áll, és nem akar németet vagy japánt vásárolni, akkor jön egy szép, új itáliai csődör: az Alfa Romeo Stelvio, az olasz hágók királya!

Kép
Schürrle kazah barátnője nem győzi fotóztatni mellközét

Anna Sharypova hobbija mágnesként vonzza a követőket.

Heti trendi eyecandy - a legjobb csajok múlt hétről

A galéria, amivel parádésan indul a hét.

Te végig mernél csúszni a világ legfélelmetesebb kötélpályáján?

Dubajban gondoskodtak róla, hogy az egekbe szökjön az adrenalinszint.

6 dolog, ami azt bizonyítja, hogy neked is meztelenül kéne aludnod

Mutatjuk, miért érdemes ruha nélkül lefeküdni.

Egyszerű öltözködési trükkök, amiktől magasabbnak tűnhetsz

Tényleg könnyen elérheted azt, hogy magasabbnak tűnj, csak néhány lépésre kell figyelned.

Az éves előfizetés mellé most LIMITÁLT InStyle X FUTUREAL pulóver jár!
Borító

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés