Johansonnal és Johnsonnal támad a legújabb Playboy Exclusive

A Playboy és a Playboy Exclusive kemény. Egyre keményebb. Mostanra olyannyira nagyon kemény lett, hogy nem volt más választásunk: címlapra tettük Dwayne „The Rock” Johnsont, vagyis, a Sziklát magát.
Előfizetek

A Playboy és a Playboy Exclusive kemény. Egyre keményebb. Mostanra olyannyira nagyon kemény lett, hogy nem volt más választásunk: címlapra tettük Dwayne „The Rock” Johnsont, vagyis, a Sziklát magát.

Én a Sziklát életemben először a Skorpiókirály című filmben láttam, amire valami fatális tévedés folytán jegyet váltottam. Vannak, aki kéjesen tapicskolnak a trashmozik legalján, örömmel indulnak el a történetmesélés rögös és mély gödrökkel teli útján (a legjobb amúgy, ha nincs is történetmesélés egyáltalán), és hosszan elemzik a ronda és igénytelen számítógépes animációk összes szánalmas pixelét. Az első tíz perc után tudtam, hogy a Skorpiókirály ilyen film, ezért hosszú ideig nem is vettem komolyan a Szikla hollywoodi munkásságát. De Johnson mostanra mégis Hollywood királya lett, ő keresi a legtöbb pénzt, és lassan nincsen szuperprodukció nélküle. Filmjei a maguk kategóriájában mostanra már nézhetők, és az is kiderült menet közben a a pankrátorból lett színészből, hogy önironikus és szórakoztató figura. Mivel a Playboy Exclusive is egy alapvetően szórakoztató magazin, nem volt kérdés, ki legyen a címlapon.

Kép

A magazinban portrécikket találnak Dwayne „The Rock” Johnsonról, de igazi, veretes Playboy-interjút is kínálunk az olvasóinknak. Az amerikai Playboy-interjúknál eposzi kellék a „kíváncsi” és az „őszinte” jelző. Ha elolvassák a hosszú beszélgetést Scarlett Johansonnal, rá fognak jönni, miért.

Kép

A Playboyban mindig a legjobb autókat mutatjuk be. Most azonban nem egy szupermodern űrhajóba szállt be Bredán Dávid, hanem sikerült kipróbálnia és meghajtania egy Shelby Cobrát. A retró külsejű, de mai technikát felvonultató versenyautó a szerző tapasztalatai alapján valódi adernenalinfröccsökkel jutalmazza a mázlista kiváltságosokat.

Kép

Jókuti András, a Világevő, szokásához híven, eszi a világot. Legújabb útja Dél-Amerikába vezetett, ahol a skandináv Noma étterem – „a világ legjobb étterme” – nyitott fiókot. Jókuti foglalt, beült, evett, és cikkében átadja tapasztalatait a Playboy Exclusive olvasóinak.

Kép

Ám aki inkább Magyarországon nézne körül, és szellőztetné ki egy kicsit a fejét, annak mutatunk néhány igazán kellemes és magas minőségű hotelt, ahová el lehet vonulni, akár egy hosszú hétvégére, akár még ennél is hosszabban. Kitzinger Szonja igazi búvóhelyeket, remek tippeket oszt meg olvasóinkkal, akik még a nyári szabadságok előtt akár irányba is helyezhetik magukat.

Kép

Jó olvasást, kellemes nyarat kívánok Önöknek. Valamint szeretném megosztani nyári menetrendünket: új Playboy magazinnal legközelebb június 2-án, július 14-én és augusztus 25-én találkozhatnak a standokon.

Bus István

főszerkesztő

Kép
Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft