Agárdi pálinka, a bajnokok bajnoka

Az Agárdi Pálinka főzde megkapta az elérhető legmagasabb szakmai elismeréseket, ezzel magyar világbajnok született a Destillata 2009 nemzetközi párlatversenyen, Bécsben.
Előfizetek

Az Agárdi Pálinka főzde megkapta az elérhető legmagasabb szakmai elismeréseket, ezzel magyar világbajnok született a Destillata 2009 nemzetközi párlatversenyen, Bécsben.

A cég az „Év Főzdéje”, termékei közül több az „Év Pálinkája”, szakmai vezetője, Vértes Tibor pedig az „Év Főzőmestere” címet nyerte el, mindezek mellett a magyarországi „Nemzetgyőztes” is az Agárdi lett.

A bravúros sikernek köszönhetően a manufaktúraként működő főzde, valamint pálinkái és a minőségi pálinkafogyasztás iránt elkötelezett főzőmestere 6 év alatt a csúcsra jutottak.

Az Agárdi Pálinkafőzde azt ismerte fel, hogy a pálinkakészítés többet jelent a hagyományok és a modern technológia ötvözésénél: olyan alkotó folyamat, amelyben a tökéletességre törekvő teremtő ember szerepe a technológia fejlődésével sem csekélyebb, mint évszázadokkal ezelőtt.

Az Agárdi pálinka mára megkerülhetetlen, mértékadó márkává vált, neve a legmagasabb minőségre nyújt garanciát, hiszen pálinkakészítéskor a főzőmester minden egyes gyümölcsszemet szinte „név szerint” ismer.

www.agardi.hu

8 dolog, amivel a barátnőd szerint számolnod kell, ha összeköltöztök

Jól figyelj, mert ezeket mindenki átéli, aki összebútorozik a párjával!

Vanessa Hudgens meztelen fotói tűzre spriccelt olajként lobbantják lángra a fantáziát

Az amerikai színésznőről meg nem mondanád, hogy lassan betölti a 30-at.

Szuperszonikus utazás - A fapadosok is hangsebességen repülhetnek

A Boom Technology projektje már a célegyenesben van.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés