Megnyitotta az idei szezont a Sör mi több!

Ha sör, akkor szabad tér, társasági élet, önfeledt pillanatok, na és finom falatok! Nagyszabású grillpartival nyitotta meg az idei szezont a Sör mi több; újfent bebizonyosodott, hogy a reneszánszát élő italnak ott van a helye a hazai gasztronómia térképén.
Előfizetek

Ha sör, akkor szabad tér, társasági élet, önfeledt pillanatok, na és finom falatok! Nagyszabású grillpartival nyitotta meg az idei szezont a Sör mi több; újfent bebizonyosodott, hogy a reneszánszát élő italnak ott van a helye a hazai gasztronómia térképén.

A meghívott vendégek, köztük Kiss Ramóna, Mádai Vivien, a Peller házaspár férfitagja, vagyis Lukács Miklós, illetve Fördős Zé az isteni nedűk és ízletes ételek fogyasztása közben Sörtivity játékban is megmutatták rátermettségüket.

Hiába viccel meg gyakorta még minket a szeszélyes időjárás, ezer színével és illatával csalogat a szabadba a tavasz, a nyár közeledtével pedig azok a közösségi élmények is megszaporodnak, amelyekben a sör meghatározó szerepet játszik. De a hazai fogyasztók körében ismét egyre népszerűbb ital nemcsak erről szól. A Magyar Sörgyártók Szövetségének kiemelt eseménysorozata, a hazai sörkultúrát építő Sör mi több izgalmas sör-étel párosításokon keresztül mutatta be tegnapi grillpartiján a tápláló nedű sokszínűségét, igazi értékeit.

„A sör a közösségi italok királya. A hazai sörök pedig kiváló minőségűek. Elkezdődött az idei sörszezon. Mindenkit biztatok, hogy bátran kísérletezzen és párosítsa kedvenc ételeit finom sörökkel” – nyilatkozta dr. Schillinger Attila, a Magyar Sörgyártók Szövetségének igazgatója, aki köszöntője után Vásárhelyi István sörgasztronómussal karöltve lecsapolta az első pohár nedűt, jelképesen megnyitva ezzel az idei sörszezont.

Kép

A vendégek három különleges fogáson keresztül ismerhették meg mihez illik leginkább egy malátás félbarna cseh láger, egy gyümölcsös illatú, könnyed Session IPA, vagy egy pörkölt malátás barnasör. A különleges gasztroélményt nyújtó estebéd közben a jelenlévőknek játékos pillanatokban is része volt. A hírességek csapatában Kiss Ramóna, Mádai Vivi, Lukács Miki, valamint Fördős Zé óriási lelkesedéssel átéléssel vettek részt a kvízt, csapolóversenyt, valamint az Activity elemeit vegyítő Sörtivity-ben.

„Imádok játszani és mindig véresen komolyan veszem, kicsit csalódott vagyok, hogy csak másodikok lettünk” – mondta Mádai Vivi, aki azért nem szomorkodott, hiszen a sörcsapolós aktivitásban mindenkit megelőzött, ráadásul remek társaságban múlathatta az időt.

Kép

A csapaton belüli hangulatfelelős természetesen Lukács Miki volt, Fördős Zé pedig a felszolgált ételek és italok előkóstolását vállalta.

„Egyszerűen minden tökéletesre sikeredett, tényleg felejthetetlen gasztroélményben volt részünk” – mondta a búcsúzás pillanataiban Zé és koccintott még egy utolsót Kiss Ramónával. „Ettünk-ittunk, jól mulattunk; ilyen környezetben és egy ilyen remek társaságban csak frenetikusan érezheti magát az ember” – összegezte a délutánt Ramóna.

A szervezők reményei szerint az idei szezon is a minőségi sörök, illetve a hozzájuk passzoló ételek tudatos, kulturált fogyasztásának jegyében zajlik majd. Az egész éven átívelő Sör mi több kezdeményezés számos izgalmas eseményt és aktivitást ígér, a szervezők remélik, hogy az érdeklődő, vagy éppen az új kalandokat kereső, leendő sörfogyasztóknak segítségére lesznek abban, hogy rátaláljanak a kedvenc sör-étel párosításaikra.

Kép

A Sör mi több eseménysorozatról röviden

A Magyar Sörgyártók Szövetségének célja, hogy a világszerte reneszánszát élő sör az őt megillető helyére kerülhessen a hazai fogyasztók asztalán. A szövetség kiemelt eseménysorozata, a Sör mi több elkötelezett amellett, hogy elmélyítse a hazai sörkultúrát és új oldalairól mutassa be ezt a természetes italt.

Schürrle kazah barátnője nem győzi fotóztatni mellközét

Anna Sharypova hobbija mágnesként vonzza a követőket.

Heti trendi eyecandy - a legjobb csajok múlt hétről

A galéria, amivel parádésan indul a hét.

Te végig mernél csúszni a világ legfélelmetesebb kötélpályáján?

Dubajban gondoskodtak róla, hogy az egekbe szökjön az adrenalinszint.

6 dolog, ami azt bizonyítja, hogy neked is meztelenül kéne aludnod

Mutatjuk, miért érdemes ruha nélkül lefeküdni.

Egyszerű öltözködési trükkök, amiktől magasabbnak tűnhetsz

Tényleg könnyen elérheted azt, hogy magasabbnak tűnj, csak néhány lépésre kell figyelned.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés