Futócipő zakóval? Nyugodtan viselheted! Idén is hódít a smart casual

Egy cipő, amiben nem lesznek kényelmetlenek az irodában töltött órák. Sportosan elegáns – így is hordhatod az új Asics fuzeX Rush-t.
Előfizetek

Egy cipő, amiben nem lesznek kényelmetlenek az irodában töltött órák. Sportosan elegáns – így is hordhatod az új Asics fuzeX Rush-t.

Egy dolgot kell csak eldöntened, hogy mire fogod használni. A fuzeX Rush ugyanis tökéletes futáshoz, edzéshez, parkban sétáláshoz, sőt egy inggel és zakóval hordva akár az irodai napokhoz is. Persze hordhatnád mindenhez, de nem túl higiénikus a reggeli 10 kilométered után a lábadon hagyni egész napra... Ha egyszer kipróbálod a hihetetlenül kényelmes fuzeGel talpat, lehet hogy több párat is beszerzel majd, egyet kifejezetten az aktív életmódhoz, mindennapos szaladgálásokhoz dedikálsz.

Kép

Könnyen lehet, hogy a régi new york-i és londoni szokások vezettek oda, hogy nem ciki, sőt egyenesen trendi és cool, ha a smart casual viseletedhez felveszel egy sportcipőt. Volt idő, amikor a reggeli metrón a kosztümben és öltönyben ülő üzletasszonyokon és embereken oda nem illően virított a futócipőjük, ma viszont már nem nézünk furán, ha ilyet látunk. Nézhetsz ki jól kényelmes viseletben is, nem muszáj egész nap elegáns, de kényelmetlen lábbeliben sanyargatnod magad az egyébként is nem épp pihentető irodai környezetben. Próbáld ki egy szürke chino-val, aprókockás inggel és egy kényelmes casual zakóval. Mi kipróbáltuk és működik, soha többé nem akarunk duplamonk-ban járni a hétköznapokon. Na jó, persze a Playboy Man Of The Year gálára és egyéb különleges alkalmakra azért mi is elővesszük a elegánsabb viseletet...de a mindennapokban a kényelemre szavazunk!

Kép

Advertisement

Az az igazi gazdagság, mikor szimpla kedvtelésből elrejtesz 2 millió dollárt

Már közel 350 ezren próbálták megkeresni Forest Fenn kincsét.

Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft