Hogy mi? Ekkor színleli a legtöbb nő az orgazmust!

Azt eddig is tudtuk, hogy nem minden nyögés eredeti és nők több mint fele színleli az orgazmust.
Előfizetek

Azt eddig is tudtuk, hogy nem minden nyögés eredeti és nők több mint fele színleli az orgazmust.

Azonban most az is kiderült, hogy kik azok, akikre a leginkább jellemző a füllentés: a párkapcsolati státusz erősen kihat az orgazmus valódiságára. A színlelő nők 60 százaléka ugyanis általában friss, vagy hosszú kapcsolatban játssza el, hogy csúcsra ért, míg az egyéjszakás kalandok során, vagy házasság után ez az arány 40%-ra csökken.

Ez elég érdekes, ezért megkérdeztünk néhány szakértőt a témában.
Először azt kell megértened, hogy nem azért színlel, mert te rossz vagy az ágyban. Gyakran azért tettetik, hogy elmentek, hogy lenyűgözzenek és megnyugodj MOushumi Ghose szexterapeuta szerint.

Az egyéjszakás kalandok során viszont nincs akkor nyomás rajtuk, hiszen nem ismeritek egymást, így a színlelés nem is éri meg annyira - teszi hozzá Robin Milhausen, professzor.

Ha pedig már egy ideje házasok vagytok, biztos, hogy tisztában vagytok azzal, mit szeret a másik. Ilyenkor pedig az orgazmus megtörténik, nem kell színlelni. Ráadásul már sokkal bátrabban elmondja a feleséged, hogy mit hogyan csinálj, szóval ez egy újabb pont az eredeti orgazmusnak.

A kapcsolat elején viszont annyira próbál imponálni és szeretne tenni azért, hogy jó legyen a kapcsolat, ezért színlel sok nő az ágyban egy friss románc során, Ghose szerint.

De nyugi, a legtöbb nő általában ritkán színlel az ágyban, nem minden orgazmusuk hamis. Lehet, hogy korábban volt pár álnyögése, de nem az jellemző, hogy folyamatosan átver.

A legjobb megoldás, ha sokat beszéltek a szexről és kitapasztaljátok, kinek mi esik jól. Így biztos, hogy eszébe sem jut a barátnődnek színészkednie az ágyban.

A világ legszexibb nőjével és egy babaarcú bombázóval támad a Love magazin

Hailey Baldwin és Jasmine Sanders vetkőzött neki ezúttal.

Amerika legjobb feneke úgy pucsít, mint a legnagyobbak

Terri Lynn bohóckodás közben is megvadít.

Hátborzongató előzetest kapott Natalie Portman sci-fije

A bestseller regényből készült adaptáció körömrágósan izgalmasnak tűnik.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés