Megérkezett az Arany Ászok Frissenszűrt

Megérkezett az Arany Ászok Frissenszűrt
Előfizetek

Pasztőrözetlen sörrel bővíti termékkínálatát az Arany Ászok

Az Arany Ászok Frissenszűrt azért különleges, mert pasztőrözetlen, vagyis íze friss, tiszta és harmonikus, de más pasztőrözetlen sörökkel ellentétben hosszú ideig eltartható: hat hónapig hűtés nélkül, bármilyen kiszerelésben ugyanazt az íz- és illatélményt nyújtja.

Kép

Az Arany Ászok Frissenszűrt palackos és dobozos kiszerelésének disztribúciója február 20-tól veszi kezdetét. A termék bevezetésével párhuzamosan az Arany Ászok Friss Bárrá alakít át 50 vendéglátóhelyet.

Az új sör bevezetését reklámkampány, eladáshelyi promóciók és fesztiválmegjelenések kísérik.

Az Arany Ászok Frissenszűrt különleges szűrési eljárással készült pasztőrözetlen világos sör. A pasztőrözetlen sör íze friss, tiszta és harmonikus, hiszen semmilyen hőkezelést nem kapott, így tartalmazza mindazokat az íz- és illatanyagokat, amik a főzés, az erjedés és a kondicionálás során keletkeztek. Az Arany Ászok új gyártási eljárásának köszönhetően a sör szerelmesei bármikor élvezhetik az igazi, pasztőrözetlen sörélményt, hiszen az Arany Ászok Frissenszűrt 6 hónapig eláll hűtés nélkül.

Az Arany Ászok Frissenszűrt az eredeti világos sörhöz hasonlóan kristálytiszta vízből, kizárólag természetes alapanyagokból készül. Az eljárás során azonban a pasztőrözés lépését az úgynevezett mikroszűréses technológia váltja fel. Ennek köszönhetően az ital megtartja mindazokat az íz- és illatanyagokat, amik a főzés, az erjedés és a kondicionálás során keletkeztek, miközben hosszú ideig eltartható marad. A mikroszűréses technológia lényege, hogy az utolsó szűrési fázisban a jéghideg sört egy különleges nagyon kis pórusméretű kerámia szűrőn szivattyúzzák keresztül, ezzel eltávolítva az összes olyan mikrobát, amitől a sör a későbbiekben gyorsan megromolhatna.

„Örömmel tapasztaljuk, hogy a sör kultusza reneszánszát éli, a fogyasztók nem csak nyitottak az újdonságokra és az egyre jobb sörélményre, de el is várják azt. Ennek egyik iránya az erősödő igény a friss, eredeti ízt biztosító pasztőrözetlen sörök iránt. Ez motivált minket az Arany Ászok Frissenszűrt megalkotása során is. Reméljük, a fogyasztók olyan szeretettel fogadják új termékünket, amilyen elhivatottsággal készítettük azt.” – mondta Brendan Williams, marketingigazgató.

Az Arany Ászok Frissenszűrt palackos és dobozos verziójának disztribúciója február 20-tól veszi kezdetét. A sör bevezetésével párhuzamosan az Arany Ászok Friss Bárrá alakít át 50 vendéglátóhelyet. Ezeken a helyeken minden erről a pasztőrözetlen sörről fog szólni.

Kép

Tudtad? A Dreher Sörgyárak Magyarország első számú sörgyártójaként évente 440 millió korsó sörrel örvendezteti meg fogyasztóit. Évente közvetve és közvetlenül közel 8000 család megélhetését biztosítja a sörgyártói tevékenysége mellett a vendéglátás, a beszállítói lánc és a kereskedelem területén. Beszállítóinak 95 százaléka hazai kis- és középvállalkozás, akiktől 15 milliárd forint értékben rendel terméket és szolgáltatást. Évi közel 25 milliárd forinttal járul hozzá az államháztartáshoz jövedéki adó, ÁFA, termékdíj és egyéb járulékok formájában.

A vállalat több mint 160 éve, a sörgyár alapítása óta építi a sörkultúrát és patinás főzőházával, sörtúra programjával a mai napig ápolja a sörfőzési hagyományokat. A cég sörgyárában, Kőbányán készül az ország legnagyobb prémium márkája, a Dreher; Magyarország legerősebb vendéglátóipari söre, az Arany Ászok; és a sörgyári hagyományokat nevében is képviselő Kőbányai. A világ második számú sörgyártója, a SABMiller leányvállalataként a magyar márkák mellett világszerte közkedvelt söröket is forgalmaz, mint a Pilsner Urquell, a Kozel, a HB, valamint a Kingswood cider.

Kép
Tovább olvasok
Ennek a csajnak a hajához ragadt a keze

Különös jelenségre lettek figyelmesek a Playboy tudósai.

A kúl arcok kedvencei

Szeretünk olyan ruhadarabokat, kiegészítőket felkutatni, amelyek tényleg passzolnak egy jól átgondolt szetthez.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os előfizetői akció!

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem