Velentin napon erősebb a szerelem a pornónál?

A Pornhub Bálint napon sem feledkezik meg a statisztikákról
Előfizetek

A Pornhub Bálint napon sem feledkezik meg a statisztikákról

Kép
forrás: gettyimages

A Valentin nap a szerelmeseké. A szerelmesek szexelnek. Eddig tiszta sor. Vajon a szerelmesek is néznek pornót? A válasz erre a kérdésre is határozott igen, de úgy tűnik, hogy a szerelmesek napján inkább művelik az emberek a pajzánkodást nyálcsorgatás helyett. A világ legnagyobb pornóvideókat gyűjtő oldala elég nagy adatbázissal rendelkezik, és az ebből nyert statisztikákat minden jeles napon meg is osztják a világgal. Ez alól ez a nap sem kivétel. Érdemes megnézni, hogy a diagram milyen mélységekbe zuhan ezen a napon. Mit is jelent ez? A szerelem erősebb a pornónál? Nem tudni, de az biztos, hogy a userek ilyenkor jóban vannak, ezen a napon inkább egymással foglalkoznak, nem pedig duzzogva – ne adj Isten sutyiban – pornót néznek.

Kép

Ki kell hangsúlyozni, hogy ez a visszaesés inkább az éjszakára jellemző. Mondjuk a legtöbb ember akkor szokott kamatyolni, de a nap folytatásában is az átlag alatti látogatottság figyelhető meg.

Érdekes adat még, hogy a Valentin nappal kapcsolatos szavakra történő keresés is megugrik ilyenkor. Ezen a napon nagyot mennek a "szerelem", a "szenvedélyesen", a "romantika" és a "szeretkezés" szavak. Természetesen a "kötözéses szex", a szexi bébiszitter" és a "hatalmas fekete dákó" kifejezésekre is érkezik találat ilyenkor, nem is kevés. De azt leszögezhetjük, hogy a szerelmesek is néznek pornót, de nem valószínű, hogy erről a párjuk is tud.

Kép
Man of the Year múzsák - Pásztor Anna: „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra”

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálják nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut?

Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft