8 dolog amit az új Budapest–New York járatról tudni érdemes.

Árak is itt!
Előfizetek

Árak is itt!

1. Heti hat közvetlen járatot indít Budapestről New Yorkba és Chicagóba a LOT, ezzel hatéves szünet után ismét lesz közvetlen légi összeköttetés az Egyesült Államok és Magyarország között.

2. A lengyel légitársaság mindkét nagyvárosba a világ egyik legkorszerűbb repülőgépével, az amerikai Boeing 787-es Dreamlinerrel szállítja az utasokat.

3. Májusától minden hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap 11.55-kor New York Kennedy repülőterére, kedden és szombaton 11.35-kor pedig Chicago O’Hare repülőterére indulnak az elegáns, fehér-sötétkék festésű lengyel Dreamlinerek Budapestről.

Kép

4. A jegyek értékesítése a jövő év májusától induló gépekre már el is kezdődött minden elérhető kereskedelmi csatornán, így egyebek mellett a www.lot.com weboldalon keresztül is.

5. A LOT 787-esein összesen 252-en utazhatnak, 18-an business class ülőhelyen, 21-en prémium turista osztályon, 213-an pedig hagyományos turista osztályon.

6. A 216 tonna legnagyobb felszálló tömegű gép legnagyobb hatótávolsága 15 700 kilométer, így Budapestről könnyedén éri el az Egyesült Államok keleti partvidékén fekvő New Yorkot és a közép-nyugati Chicagót.

7. A járaton – az utasok mellett – akár 12 tonnányi úgynevezett belly cargót is szállíthat, amire már most óriási a kereslet a fuvarozói oldalon.

8. Jelenleg 132 000 Ft-tól indulnak az árak, ami a közvetlen járatot tekintve nagyon kedvezőnek mondható.

Így néz ki belülről a Budapest–New York vonalon közlekedő Dreamliner:

Kép
Dobd fel a szexuális életed ezzel az 5 feng shui-trükkel

Hidd el, sokkal fontosabb a tárgyak elhelyezése, mint gondolnád.

Az orosz bombázó van olyan mámorító, mint a vodka

Ekaterina Terenina jógázós képeitől téged is lever a víz.

A Ferrari gyártja a világ első elektromos szuperautóját

Sergio Marchionne keményen odaszúrt a Teslának.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft