Milyen szinglinek lenni 2017-ben? Pont ilyen.

A mai világban annyival könnyebb dolgunk van, ami a hétköznapi dolgokat illeti: van net, tudunk tévézni, felfűt a kocsid, mire beülsz, rendelhetsz kaját, a telefonodon is tudsz dolgozni és a sor végtelen.
Forrás: getty images
Előfizetek

A mai világban annyival könnyebb dolgunk van, ami a hétköznapi dolgokat illeti: van net, tudunk tévézni, felfűt a kocsid, mire beülsz, rendelhetsz kaját, a telefonodon is tudsz dolgozni és a sor végtelen.

Olvasd el ezt is!

Kivéve persze, ha szingli vagy, na akkor nincs könnyű dolgod. Bár csomó app létezik a párkeresésre, mégsem egyszerű megtalálni a szerelmet. És ez csak az egyik a sok-sok változás közül, ami igaz a mai egyedülálló férfiakra és nőkre. Itt a többi:

A férfiak romantikusabbá válnak

Egy kutatás szerint a férfiak nagyobb része tartja fontosabbnak a szerelmet az életük más területénél. És a férfiak 95 százaléka szerint jobb a szex, ha olyannal csinálod, akibe szerelmes vagy.

Magányosak vagyunk

Bizony, egy tanulmány szerint a válaszadók 60 százaléka érzi magát magányosnak a randiappok ellenére is, hiszen sokaknak az udvarlás ezen módja nem könnyít a helyzetén.

A szinglik a közösségi oldalakon értékelik a többi szinglit

42 százalékuk keres rá a randipartnerére a neten és végigböngészi a fotóit, ha tudja. Ezt követi a nyelvhasználat, szóval vigyázz a helyesírással!

Mi lomboz le?

Ha valaki egyszerűen tapló a közösségi oldalakon. A válaszadók majdnem 60 százalékát idegesítik a panaszkodók, őket a túlságosan aktív felhasználók követik.

Az orális szex is fontos!

A férfiak 88 százaléka élvezi, nekik pedig nagyobb esélyük is van az orgazmusra. Kivételt csak az Y-generáció tagjai képeznek, akiknek valamiért nem jön be a szex ezen módja.

Mi van a farokfotókkal?

A válaszadó férfiak negyede ismerte be, hogy küldött már ilyet. Akik viszont küldtek, azok nagyobb eséllyel szexeltek az elmúlt évben. A csavar: azok a férfiak 112 százalékkal nagyobb eséllyel küldtek ilyen fotót, akiknek volt gyerekük.

Rossz tanács

A legtöbb válaszadó nem kapott semmilyen tanácsot a randira vonatkozóan, akik kaptak, azok sem jártak jól, mert a következő mondatoktól másztak leginkább a falra:

  1. Muszáj megmutatnod az igazi éned!
  2. Ne legyél olyan válogatós!
  3. Akkor leszel szerelmes, amikor a legkevésbé várod.

Egyetértesz?

Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft