Őszintén, csajszemmel: 7 idegesítő dolog, amit a férfiak csinálnak

Előre szólni szeretnék, hogy tisztában vagyok vele, mi nők is kiborítunk titeket. Csak azért, hogy fair legyek: néha otthagyjuk a hatalmas hajkupacot a kádban, lehúzzuk rólatok a takarót, panaszkodunk, ha nem hajtjátok fel a wc ülőkét, stb.
Forrás: getty images
Előfizetek

Előre szólni szeretnék, hogy tisztában vagyok vele, mi nők is kiborítunk titeket. Csak azért, hogy fair legyek: néha otthagyjuk a hatalmas hajkupacot a kádban, lehúzzuk rólatok a takarót, panaszkodunk, ha nem hajtjátok fel a wc ülőkét, stb.

És most, hogy ezt letudtuk, én is leírom, hogy a csajok - köztük én - min szoktak kiakadni.

1. Szőr a mosdókagylóban

Szerencsére az évezred egyik legjobb köszönhetően már lehet kapni olyan, tükörre rakható kis partedlit, ami összegyűjti a lenyírt szőrt, így az nem kerül a mosdókagylóba. Valetin-napra, esetleg?

2. Csapba pisilés

Igen, az tény, hogy nem minden háztartásban van piszoár, de a mosdókagylóba max. a fogkrémet és a szájvizet köpjük, nem a kukacot könnyeztetjük.

3. Tálca nélküli evés

Nem túl kellemes morzsákban üldögélni, vagy épp a mustárt kiszedni valahogy a kanapé kárpitjáról. Egy tálca sokat lendíthet a probléma megoldásán.

4. Gatyák és zoknik mindenhol

Egy esetben teljesen megengedett: ha épp szexre készültök és annyira szenvedélyesen estek egymásnak, mint a filmekben és a lakás minden pontján levesztek 1-1 ruhadarabot. (Na jó, kettő: a másik a vetkőzős póker). Máskor viszont dobjátok légyszi a szennyestartóba.

5. Órákig tartó wc-zés

Hacsak nem a telón írod a szakdogád, vagy egy orvosi disszertációt, akkor miért kell annyit trónolni?

6. Ha elhívtok egy buliba, családi rendezvényre és hozzánk sem szóltok

Akkor persze semmi probléma nincs ezzel, ha közben mi is jól érezzük magunkat, de az esetek legalább felében nem ez történik. Vagy kínos beszélgetés lesz a vége, amitől menekülnénk, vagy egyszerűen penészvirágként nyomkodjuk a telefonunkat, mert senki nem szól hozzánk.

7. Ha a telefonod nyomkodod, miközben hozzád beszélünk

Biztos, hogy a hiperventillálásunk hallgatása nem a nap fénypontja, de tisztelj meg minket azzal légyszi, hogy 10 percre leteszed, így mindketten hamarabb túlesünk rajta.

Tudom, hogy a felsoroltak nem igazak minden férfira (én is ismerek legalább 1 kivételt), de a legtöbbre igen. Szóval, szerintem a legjobb, ha mindenki leül a barátnőjéval/barátjával és megbeszélitek, hogy ezentúl mi lesz másképp és kinek min kellene változtatnia a zavartalan együttélés érdekében. Deal?

Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft