Veszélyes SZEX Vadak

Imádjuk őket, mi több, nap mint nap vadászunk rájuk. A nyuszis magazin most feltérképezte a legveszélyesebb nőtípusokat. Ezek után nem érhetik meglepetések, idejében fel fogja ismerni a nagyragadozókat. Mostantól tényleg a nyúl viszi a puskát!
Előfizetek

Imádjuk őket, mi több, nap mint nap vadászunk rájuk. A nyuszis magazin most feltérképezte a legveszélyesebb nőtípusokat. Ezek után nem érhetik meglepetések, idejében fel fogja ismerni a nagyragadozókat. Mostantól tényleg a nyúl viszi a puskát!

Macskanő
Gyorsan a lényegre tör. Ha tetszik neki a pasi, gátlástalanul leszólítja. Ha olyan napja van, még fenéken is csípi. Az első randevún el is dől a kiszemelt hím további sorsa. Percek alatt eldönti, ágyba akar-e bújni a hálójában rekedt áldozattal. Ridiküljében a sminkkészlet mellett ott lapul a kocsikulcs és a gumióvszer is. Elvárja a gyors és frappáns reakciót, ha a nyakra lehelt csókra nem jön időben a megfelelő válasz, hamar levonja a konzekvenciát, az illető fatökű. Minden áldozatát valamely jellemző tulajdonsága alapján tart meg az emlékezetében, ne csodálkozzon, ha nagyorrúnak, szépszeműnek vagy szőrmóknak becézi. Vonzó, mert támad.

Előnyei: Szexi és szívdöglesztő. Minden barátjának vágyai tárgya lehet. Szórakoztató és benne van minden balhéban. Ösztönösen felvállalja a női szerepeket. Nem akarja beleütni az orrát
a férfiak dolgába, de racionális és képes kézben tartani a kapcsolat fonalát. Férfinak érezheti mellette magát.
Hátrányai: Mivel tudja, hogy gerjednek rá a férfiak, kihasználja a vonzerejét. Túl kihívó, az egyéjszakás kalandoktól sem idegenkedik. Ha ön nem hozza az elvárásokat, nem hagy időt a lelkizésre, gyorsan továbbáll. Nem érdeklik a magyarázatok, maximális odaadást vár. Ha házasságra készül, nem tágít, addig taktikázik, amíg a kiszemelt férfi meg nem adja magát. Nem riad meg semmitől, ha kell, beveti a legalattomosabb női praktikákat is. Ha kell, még a barátait is elmarja ön mellől. És ott a feng-shui, a pakolások, a diéta, a léböjtkúra és a horoszkóp.
Szextaktika: A macskanő típus mindig mindent megkapott a férfiaktól, ezért hajlamos az ágyban a lustaságra. Úgy érzi, önnek már az ajándék, hogy beengedte maga mellé. A macskanő mellett a legfontosabb az, hogy mindig megőrizze a hidegvérét. Ezt a típust a legjobban az hozza tűzbe, ha kordában tudják tartani a kicsapongásait. Nem, nem tettlegességre kell gondolni! Csak időnként, még akkor is, ha őrülten nehéz, erőt kell vennie magán, és ha éppen nem vágyik rá, vissza kell utasítania. Ne legyen (szex)rabszolga! Ha olyanja van, bátran válassza inkább a meccset! Ő sem áll mindig készenlétben. Sokat elérhet a „macskanőnél” azzal is, ha a belső értékeinek dicséretére is veszteget némi időt. Keresse meg azokat a belső tulajdonságokat, amelyek elismerésével közelebb kerülhet a nő lelkéhez. Higgye el, a macskanő vesztét az jelenti, ha valaki arról regél neki, milyen fantasztikusan attraktív, milyen nagyszerűen kezeli a körülötte lévő világot és milyen jól átlátja az emberi kapcsolatokat. Meg fog őrülni. Az ágyban ne tegyen mást, csak hozza a formáját. És soha ne parázzon azért, hogy az elődök mit tudtak! Legyen tisztában a képességeivel, csak figyeljen oda a partnerére. Merjen kérdezni!
A macskanőnél mindenki bizonyítani akar, nem kell, bátran érdeklődjön, hogy mire is vágyik. Lehet, hogy ön előtt ezt még senki nem tette meg. Nagyon hálás lesz.

Fiús típus
Barát, akire mindig lehetett számítani. Soha nem a nőt látta benne, inkább a csajt, akivel megbeszélhette szerelmi csalódását. Pedig mindig csinos, de a műkörmösnek és a bőrfiatalító masszázsnak még a hallatán feláll a szőr a hátán (na jó, a pihe). Ritkán mond nemet, mindig és mindenhol ott van, amikor csak szüksége van rá. Bármikor készségesen hallgatja végig a sirámait, és csak mértékkel kritizál. Talán évek óta ott legyeskedik ön körül, annak ellenére, hogy azon a bizonyos, borgőzös estén elcsattanó csókon kívül semmi nem volt még önök között.

Előnyei: Kedveli az erősebbik nemet, elhatárolódik a feminizmustól. Nem hisz a horoszkópban és kiröhögi a bio- és feng-shui szavakat tartalmazó mondatokat. Tudatos, és az átlagos nőnél jobban érdeklődik a férfiak világa után, szereti a sportot.
Örül a figyelmességeknek, amik erősíti a nőképét.
Veszélyei: Hosszan kering a kiválasztott férfi körül, szinte mindent tud róla. Mire belekezd a kapcsolatba a fiús típussal, a csaj számára már nyitott könyv. Olvas a gondolataiban. Ismeri a lerázási és kamuzási trükkjét. Nincs helye mellébeszélésnek!
Szextaktika: Hosszan tud várni arra, hogy észrevegyék: a blúza alatt melltartót hord és a szoknyája alatt is apró tanga feszül. Ha a kiszemelt férfinak végre feltűnt, hogy egy nő van mellette, a leghálásabb dolog, ha előtérbe kerül a nőiessége. Szinte szomjazza a bókokat, a kedves, figyelmes gesztusokat – tudja, azokat, amikről más nők esetében már olyan sokat mesélt neki. Az ágyban rendszerint hálás a fiús lány, és ha nőként kezelik, szinte mindenre hajlandó a nehezen megzabolázott férfi kedvéért. Mondhatjuk, belőlük válnak a legjobb szeretők. Ha ön már eljutott az ágyig a „legjobb barátnőjével”, akkor cselekszik a leghelyesebben, ha előveszi a romantikus oldalát. Kedveskedjen, cirógasson, csókoljon, dicsérje sokat a szépségét! Foglalkozzon az igazán nőies testtájakkal (ez persze nem lesz gond önnek). Játsszon a melleivel, időzzön el a hasán, markolgassa a fenekét, csókolgassa a derekát. Kellő verbális előkészítés után akár a popsiszexig is eljuthatnak. Egy a fontos: ha megdönti a „legjobb barátnőt”, az ágyban is önnek kell viselnie a nadrágot!

További Nőtípusok (az olvasók szerint):

» Autókhoz nem értőt tevős, aztán barátnőknek hencegős.
» Étteremben bátortalanul a legdrágább koktélt kérős.
» Kocsit, pénzt, lakást elvárós.
» Társaságban nem meg szólalós, csak unott arcot mutatós.
» Drága ajándékot nem elfogadni akarós, aztán legközelebb már elvárós.
» Fejfájásra panaszkodós.
» Mindenhová velem jönni akarós.
» Nagyobb mérethez szokottas.
» Több pénzhez szokottas.
» Jobb kocsihoz szokottas. Folyton menstruálós.
» Drága ajándékot kapós, nekem macis alsógatyát vevős.
» Társaságomban unatkozós, mással magát jólérzős.
» Enyhén spiccesen titkokat kifecsegős.
» Ártatlannak tűnős, mégis huszadik pasit koptatós.
» Első szexet megbánós.
» Önkielégítést tagadós, új zuhanyrózsát mégis hosszasan válogatós.
» Szex közben gyorsan elmenős, majd türelmetlennek levős.
» Legdrágább ékszert a kirakatban kinézős, majd arról álmodozós.
» Barátaimat fúrós.
» Híradó közben, a leglényegesebb résznél fecsegős.
» Anyámmal összebarátkozós, engem kibeszélős.

Kislányos típus
Vonzereje az „elesett kislány” szerepben rejlik. Finom vonásai, törékenysége minden férfiban felébreszti a gondoskodó apát. Ruhásszekrénye apró virágmintáktól hemzseg és kizárólag finom anyagokba burkolja a testét. A párducminta vagy a metálos csillogás tabu. Lezser blúzai alól azonban rendszeresen elő-elővillannak a kecses vonalak. Ismeri, szereti a testét, de ezt soha nem vallaná be – talán még magának sem. Imádja a szexet, ám jelleméből fakadóan kizárólag csak a négy fal között tudja elképzelni. (Legalábbis úgy tesz.) Nyilvános helyen csókot is csak lopva csenhetünk tőle.

Előnyei: Mindig alkalomhoz illő. Csendes, okos, és attól sem kell tartani, hogy egy buliban eleresztené magát. Az emberek általában kedvelik: harmóniát, békességet, valamiféle felsőbbrendűséget sugall, aminek mindenki megpróbál megfelelni. Nem pletykás és nem ad a szóbeszédre.
Hátrányai: Ad a külsőségekre. Egy böfögés, káromkodás, olykor még a felemelt hang is válóok lehet szemében. Tisztában van vonzerejével, a flörtöt sportként űzi. Hajlamos első ránézésre markáns ítéleteket hozni. Nem kifejezetten szociális típus. Minden pasit letesztel, mielőtt ágyba bújik vele. Olyan, mintha egy virtuális űrlapot kellene az alanynak szex előtt kitöltenie. Ha elegendő számú jó válasz van, jöhet a móka, ha kevesebb az elvártnál, repül az illető.
Szextaktika: Ha ön megszerezte a megfelelő számú pipát, már nincs nehéz dolga, kevesen jutnak át ugyanis ezen az előzetes szűrőn. Az ágyba vezető út azonban ennél a típusnál így is göröngyös. A kislányos nő igényli az udvarlást, ennek azonban mindig frappánsnak és szellemesnek kell lennie. Kerülje az olyan megjegyzéseket, hogy „Ha rád nézek, kimegy a vér az agyamból!” vagy mint a „Húzzunk már el innen, szexre vágyom!” Ám ha nem kedveskedik, hamar kieshet a pikszisből. Ha karjaiban tartja álmai kislányos típusát, változtathat a taktikán. Legyen erős, és tudja, mit akar, a kislány szereti magát megadni. Meg fogja látni, az ilyen típusú nő nagyon is tudja, mi a jó neki, és el is várja.
Ha nem jól muzsikál a lepedőn, gyorsan lapátra kerülhet, úgyhogy ebben az esetben tényleg össze kell szednie magát. A kulcsszó ennél a nőtípusnál a férfiasság. Ne féljen, nem töri össze a törékeny testét, dehogy! Bátran szorítsa magához, húzza-vonja, tornáztassa, a lényeg, hogy érezze: kezében tartja az egész szituációt. A kislányos típus egyébként imádja a szexet, hajlandó is sok mindenre. Ne féljen attól, hogy visszautasításban lesz része, ha jó a felvezetés, a nő minden újdonságra nyitott lesz. Szinte bármit kipróbálhat vele, csak haladjon fokozatosan!

Szűzike típus
Titkolja a szexualitását, úgy tesz, mintha az egész nem is érdekelné. Talán szorong is. Időnként azonban megvillantja magát, ám ekkor is inkább csak sejtetni engedi idomait. Alapvetően zárkózott, inkább hallgat és meghallgat. Akkor elégedett, ha ön sok mindent elárul magáról. Hajlik a romantikára, de erről sem szívesen beszél. Elvárja a férfitól, hogy az küzdjön érte, nyissa meg. Furcsán hangzik, de viszonylag könnyű ágyba vinni, aktív részvételt viszont csak akkor várhatunk tőle, ha valóban sikerült eloszlatnunk minden kételyét. Egyébként csak sodródik az árral, és megadja magát.

Előnyei: Kedves, megértő, szelíd. Ha megtalálja álmai férfiját, hűséges marad hozzá. A szeretett férfiért a legkomolyabb áldozatokat is meghozza. Biztos partner, akiben nehéz csalódni.
Hátrányai: Hiányzik belőle a spiritusz. Kemény küzdelem előzi meg a jó szexet, ám ha rá tudja vezetni, csodákra lesz képes. Sérülékeny a lelke: nehezen tolerálja a kicsapongásokat. Minden kérdésben a férfitól várja a döntő szót, olyan, mint egy kislány, aki mindenben hallgat az apukájára.
Szextaktika: Gátlásos, de érdemes érte küzdeni! Lassan, okosan és kitartóan fel lehet szabadítani a vadmacskát még a legszüzebb „szűzikében” is. Rá kell ébreszteni nőiességére. Tudatára kell adni: elragadó. Vállalja önmagát és ezen keresztül a legtitkosabb vágyait is. Ha tudja, mire vágyik, csodákra lehet vele képes, és ő sem lesz hálátlan. Siettetni azonban semmit sem szabad: ennél a nőtípusnál a legfontosabb türelem.

„Barátok voltunk. Nem volt olyan része az életünknek, amit a másik ne ismert volna. Estéken át hallgattam a lelki kínjait, de minden balsikerű szerelmi kaland után közelebb éreztem magamhoz. Közben mellettem is megfordult pár pasi, de a kapcsolatunkra ez nem volt hatással. Nemrég egy esti beszélgetés után váratlanul az ágyban kötöttünk ki. Sejtettem, jó szerető, de hogy ennyire… Elképesztően boldog voltam, és a legjobban az esett, hogy észrevette: nekem is vannak melleim és a lábam között sem fityegőt hordok. Végre igazi nőnek éreztem mellette magam.”
Enikő (24)

„Gáborról az első randin kiderült, volt gyerekszobája. Nem nyomult, tudta, hogy fogja a villát és Bartók nevét is hallotta már. A második alkalommal ágyba bújtam vele, bár nem szokásom ilyen gyorsan megadni magam. Az ágyban is ismerte a játékszabályokat: finoman közeledett, de tudta, mikor kell erősen megragadnia a karomat... Hatalmasakat élveztem, hajnalban remegő lábakkal tudtam csak kimenni a fürdőszobába.”
Rita (28)

„Palival bár hamar lefeküdtem, igazi szex nem volt. Hónapokig csak simogatott, csókolgatott. Nem tudom, hogy bírta ki. Egyszer úgy éreztem, eljött az idő, és végre odaadtam magam neki. Ekkor döbbentem rá: csak azt hittem, tudok valamit a szexről, pedig analfabéta voltam. Addig az orális szex gondolatától is rosszul voltam. Most órákig képes vagyok belefeledkezni a játékba.”
Zsófi (27)

Szöveg: Ribánszky Zsolt

8 dolog, amivel a barátnőd szerint számolnod kell, ha összeköltöztök

Jól figyelj, mert ezeket mindenki átéli, aki összebútorozik a párjával!

Vanessa Hudgens meztelen fotói tűzre spriccelt olajként lobbantják lángra a fantáziát

Az amerikai színésznőről meg nem mondanád, hogy lassan betölti a 30-at.

Szuperszonikus utazás - A fapadosok is hangsebességen repülhetnek

A Boom Technology projektje már a célegyenesben van.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés