A szó, amit nem hiszel el: kristálydildó!

Ha összehozott a sors egy unikornis-imádó csajszival, nézz be az éjjeli szerkény felső fiókjába, nagy eséllyel találsz ott egy ilyet!
Forrás: https://www.instagram.com/p/BPvUrRPghYS/
Előfizetek

Ha összehozott a sors egy unikornis-imádó csajszival, nézz be az éjjeli szerkény felső fiókjába, nagy eséllyel találsz ott egy ilyet!

A gyógyító kristályok már a kilencvenes években is menők voltak, a csajok bőr pántra fűzve hordták a nyakukban a csillagjegyüknek megfelelő példányt. Na, most nem ott hordják. Illetve ott is, de a Chakrubsnál egészen másra szánják őket. A rózsakvarcból, ametisztből és más tiszta, természetes kristályokból készült dildókat kézzel formázzák tökéletesre, amelynek továbbra is érzékelhető a gyógyító hatása amellett, hogy az orgazmus elérésében is rendesen odateszi magát. A cég azzal reklámozza a termékeket, hogy nem kell amiatt aggódnia a tulajdonosnak, hogy egy vendég kínos kérdéseket tesz fel, ha megpillantja az asztal közepén a kis játékszert, hiszen a kristálydildók kiváló dekorációs elemként is szolgálnak. És akkor most képzeljük el együtt azt a pillanatot, amikor apu belép és megkérdezi: kislányom, honnan van az a selejtes váza?

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Man of the Year múzsák - Pásztor Anna: „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra”

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálják nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut?

Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft