Hallottál már a 68-as szexpózról?

A kevésbé ismert pozitúra állítólag mindkettőtöknek hatalmas élményt jelent, viszont mi ebben nem vagyunk annyira biztosak.
Előfizetek

A kevésbé ismert pozitúra állítólag mindkettőtöknek hatalmas élményt jelent, viszont mi ebben nem vagyunk annyira biztosak.

Olvasd el ezt is!

A póz lényege, hogy az egyikőtök a hátára fekszik, a másik pedig szintén háttal rá. Tehát, ha te vagy alul, akkor a csajod feje a combjaidnál lesz, te pedig orálisan kényeztetheted. Ebben a pozitúrában a párod minden testrészét eléred, ám abban már kevésbé vagyunk biztosak, hogy a párod a szájával tud kényeztetni. Mondjuk valószínűleg ezért nem 69, csak 68 a neve, mivel egyikőtök kicsit többet kap, mint a másik.

Kép

Amúgy úgy is meg lehet fűszerezni, ha a barátnőd közben magát is simogatja és ha te vagy alul, a lábaid a barátnőd nyakához teheted, ezzel kicsit izgalmasabbá válik az élmény.

Ha pedig a nő van alul, a heréid is tudja nyalogatni, ha épp erre vágysz. A YourTango.com oldal szerint ez a póz sokkal jobb, mint a 69, mivel többféle kényeztetést tesz lehetővé, de azt ők is aláírták, hogy több ügyesség kell hozzá. Viszont 1-2 párnával megerősítheted az alátámasztást, ha pedig elfáradtatok, egyszerűen forduljatok oldalra!

Mondjuk erősen illuminált állapotban inkább ne próbáld ki!

A mindent látó autó - Úgy vezetünk majd, hogy nem vezetünk

Mutatjuk az autógyártók legújabb fejlesztéseit.

Megérkezett végre a sörkabát, a legférfiasabb outfit

Tizenkét dobozos kényelmesen elfér a kapucnisban.

Rajtad is múlik, ki lesz az év playmate-je

Elképesztően erős volt a mezőny, mutatjuk a legvadítóbb képeket.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft