Trump rekordidő alatt lett közellenség

George W. Bush sem volt éppenséggel egy közkedvelt államférfi, de ő 3 év alatt jutott el arra a szintre, ahol most a regnáló elnök van.
Előfizetek

George W. Bush sem volt éppenséggel egy közkedvelt államférfi, de ő 3 év alatt jutott el arra a szintre, ahol most a regnáló elnök van.

Donald Trump nagyon bekezdett, beiktatása óta több közfelháborodást kiváltó intézkedést is eszközölt, melynek hatására az elnökök mezőnyében rekordidő alatt utáltatta meg magát az amerikai néppel.

A Gallup végzett reprezentatív felmérést az Egyesült Államokban, a cég arra az eredményre jutott, hogy mindössze nyolc nappal hivatalba lépése után az amerikai emberek 51%-a nem ért egyet Trump döntéseivel.

Talán van ennek némi köze ahhoz, hogy kiadta az ukázt "A Fal" megépítésére, kitiltotta az USA-ból hét muszlim többségű ország állampolgárait, illetve továbbra is alternatív tényként kezeli a globális felmelegedést.

A közhangulat egyre negatívabb, a hétköznapi emberek és a szupersztárok is elárasztják a közösségi oldalakat a méltatlankodó bejegyzésekkel.

A mindent látó autó - Úgy vezetünk majd, hogy nem vezetünk

Mutatjuk az autógyártók legújabb fejlesztéseit.

Megérkezett végre a sörkabát, a legférfiasabb outfit

Tizenkét dobozos kényelmesen elfér a kapucnisban.

Rajtad is múlik, ki lesz az év playmate-je

Elképesztően erős volt a mezőny, mutatjuk a legvadítóbb képeket.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft