Miért szeretnek bele a férfiak a tanáraikba? Egy tanárnő vallomása

Miért őrülnek meg a férfiak a tanárnőkért? Mert gyorsabban rávágják, hogy mennyi 6x9, mint ők? Vagy mert olyan szexik a ceuzaszoknyájukban?
Előfizetek

Miért őrülnek meg a férfiak a tanárnőkért? Mert gyorsabban rávágják, hogy mennyi 6x9, mint ők? Vagy mert olyan szexik a ceuzaszoknyájukban?

Olvasd el ezt is!

Már nem dolgozom tanárként, viszont egy róluk szóló sorozatnak vagyok a producere és színésze. Korábban viszont általános iskolában dolgoztam. A nap végén gyakran mentem el szórakozóhelyekre, hogy kieresszem a fáradt gőzt. Majdnem minden alkalommal, hajnali 1 körül odajött hozzám egy férfi (valószínűleg az utolsó lehetőségük voltam, hogy legalább ne egyedül menjenek haza) és megkérdezte tőlem, mi a történetem. Amint elmondtam, hogy negyedikeseket tanítok, kikerekedett a szemük és hirtelen az átlagos, mondjuk 10-es skálán 6-osnak tartott nőből egy ellenállhatatlan 10-essé váltam. Olyan volt, mintha nem azt mondtam volna, hogy tanítónő vagyok, hanem egy nimfomán szexkutató, aki tesztalanyokat keres.

Néha kicsit tovább is el kellett mennem. Volt egy férfi, akivel összegabalyodtunk egy éjszakára és elmondta, hogy akkor ment el, amikor elképzelt engem tanítás közben. Egy másik pedig direkt felidegesített, aztán később vallotta be, hogy arra gerjedt, amikor úgy beszéltem vele, mint egy rossz gyerekkel.

Ennek semmi értelme nem volt, hiszen tanítónőként az élet minden, csak nem szexi. Mindig tollas volt a kezem, a lehető legkevésbé szexi ruháimban jártam dolgozni, mivel a férfi tanároknak általában löncshús-szaguk volt és amikor kicsit kivágottabb felsőben mentem, egy csapat negyedikes fiú bámulta a dekoltázsom. Ekkor megfogadtam, hogy csak garbóban megyek dolgozni.

Akkor mégis miért tartják annyira sokan szexinek a tanárokat? Nem vagyok pszichológus, de szerintem ahhoz köthető, hogy sok fiú szerelmes a tanárnőjébe, legalábbis össze akar jönni vele és végre így valóra válhat a fantáziájuk. Kinek nem tetszett meg valamelyik tanár a suliból? Ugye? Vagy talán azért, mert morálisan piedesztára emelik a pedagógusokat, ezért szinte tabu arra gondolni, hogy ők is szexelnek. Elég csak rákeresned, hogy hány tanárnőt rúgtak ki azért, mert túl szexin öltözködött.

Az igazság annyi, hogy a tanárok is emberek. Vannak vágyaink és igényeink, de egyáltalán nem vagyunk őrültebbek más szakmában dolgozóknál. Ha összejössz egy tanárnővel, egy teljesen átlagos éjszakában lesz részed.

Kivéve, ha megkéred, hagyja magán a kardigánját.

A mindent látó autó - Úgy vezetünk majd, hogy nem vezetünk

Mutatjuk az autógyártók legújabb fejlesztéseit.

Megérkezett végre a sörkabát, a legférfiasabb outfit

Tizenkét dobozos kényelmesen elfér a kapucnisban.

Rajtad is múlik, ki lesz az év playmate-je

Elképesztően erős volt a mezőny, mutatjuk a legvadítóbb képeket.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft