Ezért a csajért megérte majdnem felrobbanni

Ezért a csajért megérte majdnem felrobbanni
Előfizetek

Vannak nők, akiknek mindent meg lehet bocsátani, még akkor is, ha egy autó bánja

Kép

Nagyon sötét van, mintha nem nyitottam volna ki a szemem, pedig meg voltam róla győződve, hogy megtettem. A sötétben az ember egyéb érzékszervei felerősödnek, így nem volt nehéz felmérnem a kétségbeeséshez elegendő rettenetes állapotokat. Utolsó emlékem, hogy az utcán sétáltam, pont mentem valakihez, emlékszem, hogy még virágot is vettem. Teljesen kiesett minden. Valami autószerelő műhelyben lehetek, érzem a gumik és az gázolaj illatát. Nem kérdés, hogy egy dízel autó van a közelemben. Lassan feltápászkodom, és elkezdek a kezeimmel körülnézni. Szűk helyen vagyok, ami ráadásul mozog, és ha minden igaz, akkor egy autóval vagyok összezárva. Na nézzük! Éles vonalak, gyorsan emelkedő oldalsó ívek, erősen faragott szpoilerek a sarkoknál, ráadásul egy kombi. Jó segge van. És a jelvény azt mondja... Ez egy Volkswagen. Méretéből ítélve Golf, a kezemet felsértő élekből következtetve pedig egy GTi. Illetve GTD, mert ugye bűzlik minden a dízeltől. Megkeresem az ajtókilincset és beülök. Benne van a kulcs, beindítom, felkapcsolódnak a fények. Egy konténerben vagyok, hurrá! Habár ez már a legújabb dízel motorral szerelt modell, azért leállítom, gondolva az egészségemre is, mivel itt helyben fulladnék meg. A xenon izzók bevilágítják a teret. Szép autó, jó áll neki ez a fehér szín. A belsejében gyorsan eligazodom, és ha épp nem lennék bezárva egy száguldozó konténerbe, biztos, hogy bele is szeretnék a kockás ülésekbe. A rádió nem fog semmilyen adást, valószínűleg a nagy fém árnyékol. Jó gyorsan mehetünk, elég hangos a menetzaj, de ezen most nincs időm agyalni, magamra zárom a vastag ajtót, hogy tudjak gondolkodni.

Kép

Gyorsan megnézem a kijutási lehetőségeket, és pont ilyen gyorsan fogom fel, hogy nem léteznek. Az automata váltót sportmódba teszem, így jobb gyorsulás érhető el, és nekifeszülök az ajtóknak, de semmi nem történik. Amennyire csak lehet hátra gurulok és még egyszer nekifutok. A dízel nyomatéka könnyedén legyőzi a vaspántokat, majd hatalmas zajjal és elképesztő fénnyel robban az agyamba a tudat, hogy a levegőben vagyok. A tetőablaknak hála gyorsan realizálom, hogy jó idő van, a szélvédőn keresztül pedig azt, hogy nem is voltam olyan magasan, max. pár méterrel a föld fölött. Michael Knightként ugrattam ki egy kamion rakteréből. A landolás fájdalmas, de túlélhető. Ez a kocsi nem annyira sportos, mint egy Ferrari, ügyesen kimozogja a föld hirtelen találkozását a fenekemmel, annak ellenére, hogy sportosra van hangolva a futómű. A visszapillantóban a távolodó kamion nyitott ajtajait, a műszerfalon pedig egy visszaszámlálót látok, ami megállíthatatlanul halad a 0 felé. Biztos elindítottam valami időzítőt, amikor kitörtem száguldó cellámból. Az ülés alatt matatva megtalálom a időzítő végére kötött csomagot. Abban a pillanatban észreveszem az engem követő motorosokat.

Kép

A padlóig nyomom a gázt, amire a kis puttonyos Golf elképesztő erővel húzni kezd. Szeretem a 200 lóerő környéki autókat, mennek, mint az állat, de mégis könnyen kezelhetők, nem forognak el, nem törnek ki és nem csinálnak hülyeséget. A kormányra szerelt fülekkel az automata lassúságát próbálom ellensúlyozni, amikor egy szerpentinhez érek. A mototrosok még mindig követnek. Előnyben leszek a kanyarok miatt, mert az GTD nagyon jól tapad az útra. A csomagtartó súlya érezhetően túlkormányzottá teszi, de így is élmény a vezetés, habár az időzítőn a számok gyorsabban peregnek, mint a vietnámi eső. A dízel kerregését ellensúlyozza a kipufogó duruzsolása, de az összkép tökéletes, ha épp a hegyekben kirándulnék élvezném is. A táj gyorsan húz el mellettem, alaposan sikerült leráznom üldözőimet, de tudom, hogy a beépített gps miatt gyorsan meg fognak találni. Elkezdek keresgélni egy biztonságos hely után, ahol le tudom állítani az autót, de abban a pillanatban észreveszem az út szélén stoppoló lányt.

Kép

Minden belassul, hosszú barna haja meglibben, ahogy felém kapja a fejét. Cseresznye száj, fehér blúz, kék farmer. Magassarkújával a porban rajzolgat, várja, hogy valaki végre felvegye. A fékbe taposok, az autó azonnal megáll, a biztonságiöv könyörtelenül próbál tartani, agyam a homlokom belső falához paszírozódik. Nem semmi fékekkel szerelték fel ezt a kocsit – mormolom magamban, amikor már újra kapok levegőt. Kicsit túlszaladtam a hölgyikén, szexin sétál felém, még mindig lassítva. Kiszállok, és a nyitott csomagtartónál várom, hogy bedobhassam hátra a cuccait. Amint odaér azonnal meghálálja, hogy megálltam és a nyakamba ugrik. A lendülettől elesünk, elterülve a csomagtartóban. Pont akkora a hely, hogy kényelmesen elférnénk egy gyors menetre, de felnőtt férfi nem szexel csomagtartóban, ezt még apámtól tudom. Átveszem az irányítást, és egymást lökdösve csúszkálunk az autó oldalán, egészen előre. A motorháztető már inkább alkalmas ilyesmire, hosszú percekig próbáljuk behorpasztani, sikertelenül.

Kép

Nem sokkal később újra az autó előtt állok. A nő szexin megigazítja a ruhaját és beül az anyósülésre. Szép az összkép, jól áll neki a sportos Golf, gyorsan beülök mellé. Felpillantok az órára, még van időm, bár kevesebb, mint egy perc. Éléggé izzadunk, bekapcsolom a légkondit, ami gyorsan lehűti az autót és a kedélyeket. A gázba taposok, a csaj halkan nyög a ránehezedő erőtől. Gyorsan elmondom neki, hogy mi a helyzet, amire egy remek ötlettel áll elő.

– Hajtsunk a szakadékba! – mondja őrült szemekkel.

Annyi légzsák van a Gofban, hogy még túl is élhetjük a kalandot, ezért végül a kiugrás mellett döntök.

Pár másodperccel később a szakadék szélén állunk, mindenem sajog. A fehér autó hosszasan zuhan a völgy felé. Nagyon pofás, kár, hogy nem a hegyi túrázás volt a program. Elnézek, nem akarom látni, ahogy megsemmisül.

Átkarolom a nőt, aki kibújik a karjaim közül, rám néz és így szól

– Na, ezért a kalandért megérte téged bezárni egy száguldó kamionba!

Hirtelen rájövök, hogy a barátnőmmel állok szemben, akinek a virágokat is vettem, ez volt az utolsó emlékem.

– Gyere bébi, ne állj ott! – mondja. – Ne haragudj, legközelebb nem kábítalak el ennyire!

Kép

Volkswagen Golf Variant GTD

2,0 CR TDI

184 LE / 380 Nm

0-100 km/óra: 7,5 mp

Végsebesség: 230 km/óra

Átlagfogyasztás: 4,2 l/100 km

Euro6-os emissziós normával

Steve-O triatlonnal ünnepelte szülinapját és józanságát

“Eldöntöttem, hogy életem legjobb formájába kerülök. Lehet, hogy öreg vagyok, de rohadt egészséges.”

Magyar srác lett a "legjobb külföldi séf" a Washoku World Challenge versenyen

A japán gasztronómia legjelentősebb eseményére már bekerülni is nagy dolog.

Bitang meccsekkel indul a Bajnokok Ligája csoportköre

A Liverpoolra, a Romára és a Tottenhamre is kemény meccs vár az első fordulóban.

Elon Musk mindenképp összekötné az agyunkat egy számítógéppel

Igazi sci-fi-koncepción dolgozik a SpaceX főnöke.

Olyan fényes ez a verda, hogy szinte már láthatatlan

Ezen a fotón rugózik mostanában az internet.

3 lapszám most csak 1500 Ft! Fizess elő 09.30-ig és a JOY-Napok kuponos lapszám is közte lesz!
Borító

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os előfizetői akció!

Csak 4950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem