Mit csinálnál, ha a csajod bugyijában lenne egy távirányítható vibrátor?

Mit csinálnál, ha a csajod bugyijában lenne egy távirányítható vibrátor?
Forrás: europress
Előfizetek

„Olyan volt, mintha egy iPhone 6 Plus lett volna a lábaim között. Majd’ felrobbantam” - Tessa Newell különleges ajándékot kapott karácsonyra, amit gyorsan ki is próbált.

Karácsonykor a vőlegényem egy kicsi, elég bénán becsomagolt ajándékot adott. Ragaszkodott hozzá, hogy kibontsam, közben idegesen mosolygott.

Félve kezdtem bontogatni - azt hittem, valamivel meg akar viccelni. Amikor megláttam, mi van benne, leesett az állam. Megkaptam tőle az álmom, egy vibrációs bugyit, amit egy kis távirányítóval lehet működtetni.

Azonnal ki akartuk próbálni, ezért 5 különböző helyre mentünk.

Előtte persze lefektettük a szabályokat: én felveszem, ő irányítja. Azt is megbeszéltük, nagyjából mikor kapcsoljuk be, de később szóltam neki, hogy bármikor kapcsolgathatja, amikor szeretné. Másnap útnak indultunk.

Kávézó

A vőlegényem megrendelte a kávét és a reggelit, én pedig beszaladtam a mosdóba és betettem a kis kütyüt. Ez volt a kísérlet első része, ezért a leggyengébb fokozatra állítottam.

Éppen amikor elindultam volna kifelé, éreztem, hogy elkezd rezegni. A kis, visszangos szobában olyan hangok jöttek a bugyimból, mintha egy iPhone 6 Plus lett volna a lábaim között. Majd’ felrobbantam.”

Amint viszont kimentem, alig hallottam. Kevesen voltak a kávézóban és senki nem vette észre, mi történik a mandulatejes latték mellett.

Az érzés erősebb volt, mint amire számítottam, még a leggyengébb fokozatban is. Gyorsan rájöttem, hogy ha előrenyomom a medencém, sokkal jobb élményben lesz részem. Pár perc alatt el tudtam volna menni.

A barista viszont szólított, hogy kész a rendelésem, így muszáj voltam odasétálni a pulthoz. Vége lett a mókának. Ebben a pillanatban azon kaptam magam, hogy rengeteg kisgyerek szaladgál a térdemnél. Amikor a sütimért nyúltam, egy kislány nekemrohant, ezután pedig akárhogy próbáltam, nem tudtam élvezni a helyzetet. Minden kedvem elment az egésztől. A reggelimet kissé idegesen fejeztem be.

Összegzés: Bárhol, ahol gyerekek vesznek körül, inkább ne használd a vibrációs bugyit.

Orgazmusszámláló: 0

Mozi

Erre vártam a legjobban - és utóbb kiderült, jók voltak a megérzésem.

Egy nagy kukoricával és a kis távirányítóval a kezében ült be mellém a vőlegényem. Az utazók első 20 percében tűkön ülve vártam, mikor kezdődik már az akció. 10 perc múlva viszont már annyira el voltam foglalva Jennifer Lawrence hajával, hogy meg is feledkeztem a bugyimról. A gyors, erős rezgések hatására alig tudtam visszafogni magam. Több mint egy órán át játszott a távirányítóval - és velem - a vőlegényem. Minél izgalmasabb volt a film, annál intenzívebb fokozatra váltott. Amikor kicsit nyugisabbak voltak az események, lassított a tempón. A legjobb az egészben az volt, hogy senki nem látta, mit csinálunk és bátran nagyra nyithattam a számat, mikor az orgazmus közelébe jutottam.

Összegzés: nagyon ajánlom, mivel senki nem bámult. És kiderült, Chris Pratt a kedvenc színészem.

Orgazmusszámláló: 2

Étterem

Gyorsan leültünk, megrendeltük az italokat és beizzítottuk a játékszert. A vőlegényem megsimította a lábával az én lábam, ez volt a jele annak, hogy indulhat a buli. Most egyből erős fokozatra kapcsolt, az arcán hatalmas, kaján vigyorral. Szinte felugrottam a székből, annyira meglepett az erősség.

„Jól vagy?” - kérdezte.

Bólogattam. Annyira jó érzés volt ,szexistennőnek éreztem magam. Az intenzív razgések hatására az egész testem izzott a forróságtól. Éppen amikor elmentem volna, akkor jött a pincérnő.

A menüt el sem tudtam olvasni, izzadt a tenyerem és az egész olyan hosszúnak tűnt - hiszen közben vissza kellett tartanom az orgazmust.

Később viszont már nem jutottam a közelébe, úgy éreztem, mindenki engem néz a csendes kis helyen. Az is lehet, hogy a vodkától lettem ilyen paranoid. Épp jelezni akartam, hogy hagyjuk abba, amikor megérkezett a kajánk. Úgy voltam vele, hogy kipróbálom, milyen evés közben használni a bugyit.

Nagyon éhes voltam, de biztos, hogy a dopamin miatt éreztem sokkal finomabbnak az ételt. Sajnos nem lett kielégítve az étvágyam minden szempontból.

Összegzés: a helyszín jó volt, de nagy volt rajtam a nyomás és nem bírtam. Minél sötétebb a hely, annál könnyebb eljutni az orgazmusig.

Orgazmusszámláló: 0 - de majdnem sikerült!

Szórakozóhely

Ez a hangok miatt fogott meg. A csendes étteremben kevésbé éreztem magam felszabadultnak, a zene viszont biztos, hogy elnyomja a bugyi hangját. Mivel nem volt szabad asztal, állva ittunk és minden alkalommal, amikor valaki nekemjött, attól féltem, megtudja a mi kis titkunkat. Próbáltam minél jobban felkenődni a falra, hogy senki előtt ne bukjunk le. Megint előjött belőlem a félelem, hogy mások is rájönnek arra, mit csinálunk. Aztán a tánctér felé vettük az irányt. Az EDM és a sötét hatására végre újra elememben éreztem magam.

A vőlegényem egyik kezével átölelt, a másikat a zsebébe tette, ahonnan az eseményeket irányította. Csak annyit mondok, DJ-nek született. A tánc és a zene is nagyot dobott az élményen. Végre elengedtem a gátlásaimat.

Összegzés: ahelyett, hogy itallal a kezedben álldogálnál, inkább menj táncolni!

Orgazmusszámláló: 3

Házibuli

Az első gondolatom az volt, hogy felessel kezdek, mivel az ismerőseinkhez megyünk át úgy, hogy rajtam egy vibrátoros bugyi van. 3 tequila után már felkészültnek éreztem magam. Röviden: rohadt meleg volt, a vőlegényem is berúgott, ezért 3 percenként az egész testem rezgett, mint a kocsonya. Aztán elkezdett a többi beállítással is kísérletezni. Ezeknek a hatására a rezgések kiszámíthatatlan sorrendben és időközönként követték egymást. Nem tudtunk beszélni egymással, de végig tartottuk a szemkontaktust.

Összegzés: ez a közös titok alaposan feltüzel titeket. De kerüljétek a másokkal való beszélgetést, mert elég lelombozó lehet azt hallgatni közben, hogy a haverotok miért nem tudja visszafizetni a diákhitelét. De az biztos, hogy szuper előjáték lehet.

Orgazmusszámláló: 0 - a buliban nem mentem el

Azt sikerült bebizonyítanunk, hogy álmaim játékszere tényleg olyan szuper, mint amilyennek gondoltam. Biztos, hogy fogjuk még használni.

Igen, a szakállad is korpásodhat - Mutatjuk, mit tegyél ellene

A szakállkorpa nem olyan, mint a hagyományos - kinézetre sem. Mutatjuk, mit kell tudnod róla.

65 év ikonikus szépségei

Egy igazán különleges Playboy kiadvány.

Ez a bolygóközi leszállóegység jelentheti a megoldást a Naprendszer felfedezéséhez

A NASA és az Autodesk közösen alkották meg a pókra hasonlító szerkezetet.

Most komolyan, miért nem volt eddig csillaga a Walk of Fame-en Snoop Doggnak?

November 19-én éri a megtiszteltetés a szabad szájú rappert.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés EXCLUSIVE magazinnal 11 945 Ft helyett (10 lapszám) csak 5950 Ft! A Playboy Exclusive különszámot a megjelenéskor, december 6-án postázzuk.

Csak 5950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem