Mi befolyásolja a sperma ízét?

Egy híres pornószínésznő, Annie Sprinkle azt állította, képes volt meghatározni, mit evett a férfi szex előtt, pusztán a spermájának ízéből. Bár az ő megközelítése nem tudományos, de abban igaza van, hogy amit megeszel, az kihat az örökítőanyagod ízére.
Előfizetek

Egy híres pornószínésznő, Annie Sprinkle azt állította, képes volt meghatározni, mit evett a férfi szex előtt, pusztán a spermájának ízéből. Bár az ő megközelítése nem tudományos, de abban igaza van, hogy amit megeszel, az kihat az örökítőanyagod ízére.

Igaz, hogy az ananásztól édesebb lesz a szmötyi? Egyáltalán, hogyan hatnak a spermára a különböző ételek? Egy dietetikus és egy urológus segítségével mindenre fény derül:

Ha az étrended változik, a spermád is?

Igen, mivel a nedvre a szervezetedben lévő anyagok és a tesztoszteron is kihat. Ha megváltozik a víz mennyiség a testedben, vagy a másik két fenti tényező, változhat a sperma íze és mennyisége is. Egyébként nincsenek olyan kutatások a témában, aminek során spermát kóstoltattak volna a résztvevőkkel.

Ha az ízt nem is nagyon, a mennyiségét változtathatod

3 dolog, amit megtehetsz annak érdekében, hogy több anyagot lőhess ki orgazmus közben: igyál sok vizet, optimalizáld a tesztoszteron szintjét (vagyis tartsd egészséges tartományban a súlyod) és ne csapd ki olyan gyakran.

Paleo, vegán, vagy gluténmentes sperma?

A legjobb, ha a mediterrán étrendet követed, nem a nyugatit, mivel kutatások bizonyítják, hogy a sok gyümölcsöt, zöldséget és egészséges zsírt fogyasztó férfiaknak jobb a spermájuk motilitása.

Viszkozitás? WTF?

Tudod, van olyan, hogy sűrű, ragacsos cuccot lövellsz ki, aztán egyszercsak folyékonnyabbá válik. Ezt a jelenséget egy fehérje okozza, melynek szerepe, hogy a sperma a vaginában maradjon és így megtermékenyüljön a nő. Ezeket le tudja bontani a prosztata, így ki tudnak úszni a spermiumok. Ha az állagát túlságosan sűrűnek érzed, vegyél be egy kanál köhögés elleni gyógyszert - de tényleg!

Akkor az olaszokon kívül mindenkinek rossz ízű a spermája?

Aha. Ezért érdemes több gyümölcsöt és zöldséget enned, kerülnöd a feldoglozott ételeket, a dohányzást és a spárgát. Ígyál sok vizet - ez is segíthet.

A mindent látó autó - Úgy vezetünk majd, hogy nem vezetünk

Mutatjuk az autógyártók legújabb fejlesztéseit.

Megérkezett végre a sörkabát, a legférfiasabb outfit

Tizenkét dobozos kényelmesen elfér a kapucnisban.

Rajtad is múlik, ki lesz az év playmate-je

Elképesztően erős volt a mezőny, mutatjuk a legvadítóbb képeket.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft