Behajoló csajjal reklámozzák a VR sportot

Néhány éve még az is futurisztikus újításnak számított, ha a spinning-teremben downhill pályákat vetítettek a falra, ma már viszont repkedve edzhetsz a nappalidban!
Előfizetek

Néhány éve még az is futurisztikus újításnak számított, ha a spinning-teremben downhill pályákat vetítettek a falra, ma már viszont repkedve edzhetsz a nappalidban!

Kép

Mindent lehet már csinálni VR-ban, a pornótól a múzeumbejárásig, miért ne lehetne hasizmot építve repülni is abban a nagy szemüvegben? A müncheni Icaros GmbH végre kombinálta a virtuális valóság-technológiát a fitnesszel és a számítógépes játékokkal! Az ICAROS csomag egy gépet, kontrollert, VR headsetet tartalmaz és a különleges használatnak köszönhetően olvad a zsír játék közben! Szinte minden izmot megmozgat ez a szerkezet, ami egy South Park részt juttatott eszünkbe, ott inkább közlekedésre használtak egy hasonló darabot, de itt biztatóbb a kialakítás. A botokba kapaszkodva kis karikákon kell átrepülni sportolás közben, a gép pedig együtt mozog a pilótával, csilingel a XP, úgyhogy játszva épül a szikszpekk! Az igazi nagy húzás a cégtől azonban nem is az, hogy közel 8000 dollárért adják a cuccot, hanem az, hogy sikerült egy olyan csajt szerződtetni a reklámba, hogy kétszer meg kellett néznünk a videót, hogy egyszer lássuk a fitneszt is.

Olvasd el ezt is!
Az az igazi gazdagság, mikor szimpla kedvtelésből elrejtesz 2 millió dollárt

Már közel 350 ezren próbálták megkeresni Forest Fenn kincsét.

4 dolog, ami miatt jobb startupnál dolgozni

Az MRP-program miatt is megéri induló vállalkozáshoz menni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft