Ezért szereti Trump a pisiszexet

Már ha igaz a pletyka, mely szerint a megválasztott elnök urofilikus orgiákon vett részt Moszkvában.
Előfizetek

Már ha igaz a pletyka, mely szerint a megválasztott elnök urofilikus orgiákon vett részt Moszkvában.

Még be sem iktatták hivatalába a megválasztott amerikai elnököt, máris számos botrány fűződik a nevéhez.

A diplomácia évtizedes szabályait rendre figyelmen kívül hagyja, mostanság viszont orgiákon való feltételezett részvétele tartja lázban az amerikai közvéleményt.

Christopher Steele, az MI6 korábbi alkalmazottja állította össze azt a dossziét, mely az Oroszország birtokában lévő kompromittáló adatokat tartalmazza Trumpról.

A nagy amerikai hírügynökségek azt állítják, hogy Trump perverz szexuális játékokban vett részt az orosz fővárosban. Az ügyet találóan el is nevezték "Watersportgate"-botránynak.

A pisiszex - más néven urofília - annyit tesz, hogy az illető a vizelet látványától, vagy gondolatától kerül izgalmi állapotba. Ezt a szakemberek a nem szokványos szexuális érdeklődés kategóriába sorolják.

Nem számít perverziónak ez a fajta fétis, a szexuálpszichológusok egyelőre a szado-mazochizmussal rokonítják az urofíliát, melyben a megalázottságnak fontos szerepe van. Az illető azáltal izgul fel igazán, ha érzi, hogy elveszti az irányítást, valaki más - esetünkben a pisilő - uralkodik felette.

"Szélsőséges esetekben a fétis érintettjei vizeletben fürdenek, vagy azzal átitatott ruhákat viselnek. Általában férfiakról van szó, náluk sokkal gyakoribb ez a jelenség"

-mondja dr. Mark Griffiths, a téma szakértője.

Biztosan nem állíthatjuk, hogy Donald Trump részt vett ilyen jellegű orgiákon Moszkvában, de a fentiek tükrében új értelmet nyer ez a 2013-as bejegyzése:

Kép
Man of the Year múzsák - Pásztor Anna: „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra”

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálják nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut?

Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft