Miért néznek a heteró emberek homoszexuális pornót?

A Pornhub legfrissebb adatai alapján a nők leggyakrabban leszbikus filmeket néztek az oldalon. Egy másik kutatás pedig azt bizonyította, hogy a heteroszexuális fériak 21 százaléka néz rendszeresen melegpornót.
Előfizetek

A Pornhub legfrissebb adatai alapján a nők leggyakrabban leszbikus filmeket néztek az oldalon. Egy másik kutatás pedig azt bizonyította, hogy a heteroszexuális fériak 21 százaléka néz rendszeresen melegpornót.

Az eredmények rengeteg kérdést vetnek fel, amikre talán nem kapunk a közeljövőben választ. Az viszont a szakértők szerint biztos, hogy a szexualitásunk változik és nem egy állandó, biztos tényező.

Egyébként a kutatócsoport mélyebbre ásta magát és feltették a kérdést: vajon a férfiak tényleg annak tartják-e magukat, amik valójában? A korábbi résztvevők közül azok, akik heterónak vallották magukat, tényleg nem szexeltek férfiakkal. Akik pedig homoszexuálisnak vallották magukat, nem feküdtek le nőkkel. Dr. Martin J Downing, kutatás vezetője szerint van bizonyíték arra, hogy a szexuális vonzalom inkább egy spektrum, nem pedig kőbe vésett szabályok sorozata.

De vajon miért van ez így?

Az egyik ok az lehet, hogy a pornónézés biztonságos módja annak, hogy kiderítsük, mi izgat fel minket, ugyanakkor nem minden filmben látott dolgot próbálnánk ki a valóságban is.

A nőknél kicsit egyszerűbb a helyzet, hiszen a leszbikus szex sokkal érzékibb, az előjáték hosszabb és kevésbé tűnik degradálónak (na jó, azért ebből is van BDSM), mint amikor férfival szexel egy nő. Az ilyen filmekben fontos szerepet kap a csikló izgatása is és az orális kényeztetés, ami a legtöbb nőnek hatalmas orgazmust garantál - talán ezért is választják sokan az ilyen filmeket. Jóval kevesebb viszont bennük a behatolás és a hagyományos értelemben vett szex, nem csapnak egyből a lecsóba és segédeszközöket is használnak bőven. Röviden annyi a lényeg, hogy a nők olyan filmeket keresnek, melyek képesek kielégíteni vágyaikat (és valljuk be, sok férfi még mindig ott tart, hogy letolja az alsógatyáját és amint felállt az ütvefúró, egyből megy a döngetés, - smaci meg minek ugye- aztán 5 perc múlva vége a menetnek, az pedig tökmindegy, mi van a nővel).

Ebben van ráció és talán a férfiakra is igaz lehet, hogy próbálnak kísérletezni és - még ha csak virtuálisan is, de - kipróbálni olyan dolgokat, amiket a valóságban nem tennének.

Reméljük, a kutatók azért ennek is rájönnek majd az okára...

Jamaicai bobcsapat? Az ikonikus egység a téli olimpia titkos favoritja

A férfiak után a hölgyeknek is összejött a bravúr.

Az Instagram 5 legbefolyásosabb bugyimodellje

Alexis Ren és Candice Swanepoel képei mindent visznek.

Az argentin műsorvezető feszes mellei majd' kiszúrják az ember szemét

Charlotte Caniggia nagyon népszerű Dél-Amerikában.

Hol kell tárolni és mikor kell cserélni a borotvapengéket? Mindkét kérdésre itt a válasz!

A kipirosodott bőr, a benőtt szőrszálak és egy csomó borotválkozás közben fellépő sérülés megelőzhető!

A mindent látó autó - Úgy vezetünk majd, hogy nem vezetünk

Mutatjuk az autógyártók legújabb fejlesztéseit.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft