Amikor randizni megyek mindig izgulok

Amikor randizni megyek mindig izgulok
Forrás: gettyimages
Előfizetek

Biztos a gyakorlatlanság, de lehet, hogy nem vagyok formában. Az is előfordulhat, hogy ő az igazi – merengek el a tükröt bámulva. Nyakkendő elég hosszú, ing betűrve, hajam ízléssel waxolva. Indulás.

Amikor leérek az utcára már messziről látom az autómat. Egy MINI Clubman Cooper SD. Ahogy sétálok felé észreveszem, hogy egy csapat fiatal halad el mellette, akik megállnak egy pillanatra, hogy szemügyre vegyék.

– Te! Ennek meg milyen alakja van? – kérdezik nevetve egymástól.

– Nekem nagyon bejön! – menti a helyzet a társaság női tagja. – Mennyire egyedi már! – kiállt és azonnal beáll egy pózra, hogy megragadja az instant pillanatot modernkori polaroid fényképezőgépével.

Nevetve mennek el mellettem a fényképet legyezve, hogy gyorsabban elkészüljön. A lány végigmér, szerintem összerakta a képet, hogy enyém a kocsi. A csillogó mosoly emlékét elrakom nehezebb időkre.

Kép

Nyitom a csomagtartót, halk kattanással kivágódik az oldalra nyíló hátsóajtó. Semmit nem akarok berakni, de annyira menő, hogy mindig eljátszom ezt a kört. Bezárom és beülök a kormány mögé. Eléggé sietnem kéne, nem illik késni a randiról, de nem tudok ellenállni a vadászrepülőkből ismert gomboknak. Végig nyomkodom az összeset, mint Michael Knight és csak utána indítom be a hatalmas, középen elhelyezett piros billenőgombbal a motort. Sport módba teszem és szúrok egy D-t. Odalépek, a 190 lóerős dízel azonnal megrántja a kasztnit és kellemes erővel nyom az ülésbe. A hangja gyönyörű. A MINI egyik legkedvelhetőbb extrája, hogy tulajdonképpen egy BMW és mint ilyen nagyon egyben van. Pont olyan, mint a csaj, akiért megyek.

Bizonyos körökben azt vallják, hogy ha egy olyan találkozóra mész, ahol lehengerlőnek kell mutatkoznod, akkor a találkozó előtt tedd fel a lábad az asztalra, hogy az egód is észrevegye, hogy te vagy a főnök. A MINI biztonságot adó belseje és az hogy a lámpánál én lövök ki elsőnek, megadja az alapot a határozottsághoz. A rajtam lévő ruha, melyet ízléssel választottam a fehér bőr belsőt ellensúlyozandó, szintén a sikert szolgálja.

Kép

Megérkeztem. Az autó nagyon jól néz ki ahogy büszkén feszít a ház előtt. Felcsöngetek a kaputelfonon. Egy „rögtön megyekkel” el vagyok intézve. Sebaj, megpróbálom elütni a kötelező 10 perc várakozást. Az autót nézegetem, de jó társaságban gyorsan telik az idő, már nyílik is a kapu. Odaugrom előzékenyen és nyitom a hölgynek a MINI ajtaját.

– Imádom a MINI-t – ujjong a hölgy, én pedig előre tudtam, hogy ez lesz.

Jönnek az ügyetlen kérdések a lóerőről és a köbcentikről, amiknek hála az első percek feszültsége azonnal oldódik.

– 2000 cm3 és 190 lóerő. – Dobom oda, és már kapcsolom is be a sport módot ismét, mert tudom, hogy ez jön.

– Elragadóan nézel ki ma este! – súgom oda és a siker nem marad el, hatalmas pillantásokkal gazdagabban és egy nagy rúzsnyommal az arcomon gyorsítok.

A nő azonnal elkezd babrálni a hatalmas kerek középkonzol kijelzője környékén, hogy megtörje a csendet. Gyorsan megtalálja a gombokat, és azonnal indul is a kedvenc zenéje. A telefonom előre csatlakoztatva várta ezt a pillanatot, a Spotifyon bekészített track automatikusan indul, ahogy a hölgy benyomja a zenéért felelős gombot. Egy újabb elégedett pillantás jelzi, hogy ez a húzásom is telitalálat volt.

Kép

Az autóval dinamikusan haladunk a város esőtől nedves utcáin. Semmi idegesség, semmi darálás, biztosan tapad az úthoz az erősre hangolt futómű. A házak faláról visszaverődő duruzsolás beindítja a nőket. A lámpánál mindenki megnézi az autót, a MINI-k amúgy is feltűnést keltenek, de ez az autó több egy átalagos MINI-nél. Elkapok pár rosszalló pillantást, ahogy a mellettem szexisen tekergő hölgy repülő hajfürtjei mögül kinézek a többi autósra.

Kép

Irány a város legjobb szórakozóhelye! Pont van egy hely a klub bejáratával szemben, ahova ügyesen berakja magát az automata parkolóasszisztenssel ellátott autó. Leállítom a motort, kiszállok, kisegítem a hölgyet, de a zene és a fények még mindig a maximumot nyújtják. Átsétálunk az úttesten, természetesen mindenki minket néz. A zsebemben lévő kulcs érzékeli, hogy távolodik autótól és elzárja a fény és hangorkánt, most már a szórakozóhelyről kiáramló hang dominál. A nő belém karol és a fülembe súgja:

– Annyira menő vagy!

Visszapillantok a méltósággal várakozó autóra – Mondtam, hogy ő az igazi!


MINI Clubman Cooper SD

Teljesítmény: 190 LE (140 kW) @ 4000 ford./perc

Max. nyomaték/fordulatszám: 400 Nm @ 2500 ford./perc

Gyorsulás: (0–100 km/óra) 7.4s

Legnagyobb sebesség: 225 km/óra

Fogyasztás: (város)5,4-5,3 [5,0-4,9] l/100km

Fogyasztás: (városon kívül)4,2-4,1 [4,1-4,0] l/100km

Fogyasztás: (kombinált)4,6-4,5 [4,4-4,3] l/100km

CO2-kibocsátás: 122-119 [117-114] g/km

Az autót a BMW Magyarországtól kaptuk.

Igen, a szakállad is korpásodhat - Mutatjuk, mit tegyél ellene

A szakállkorpa nem olyan, mint a hagyományos - kinézetre sem. Mutatjuk, mit kell tudnod róla.

65 év ikonikus szépségei

Egy igazán különleges Playboy kiadvány.

Ez a bolygóközi leszállóegység jelentheti a megoldást a Naprendszer felfedezéséhez

A NASA és az Autodesk közösen alkották meg a pókra hasonlító szerkezetet.

Most komolyan, miért nem volt eddig csillaga a Walk of Fame-en Snoop Doggnak?

November 19-én éri a megtiszteltetés a szabad szájú rappert.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés EXCLUSIVE magazinnal 11 945 Ft helyett (10 lapszám) csak 5950 Ft! A Playboy Exclusive különszámot a megjelenéskor, december 6-án postázzuk.

Csak 5950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem