Anyuci egy kicsit szexista ajándékkal lepte meg a lányát karácsonykor

Volt nagy csodálkozás a rózsaszín ajándék kicsomagolásakor
Előfizetek

Volt nagy csodálkozás a rózsaszín ajándék kicsomagolásakor

Volt nagy hüppögés, amikor az amerikai Shelby Donovan kinyitotta az anyukájától kapott karácsonyi csomagot és ezt a tárgyat találta benne.

Kép

Nem csak Shelby, de az egész rokonság szótlanul bámulta a rózsaszín dildót, amit a 18 éves lány a kezében tartott a feldíszített fenyő árnyékában. Egyedül anyuci nem volt üvegen, mert ő volt az egyetlen, aki tudta, hogy mi is az pontosan.

Shelby nagyon szeret kávézni, de nem szereti a flancos kávázókat a buta poharaikkal, ezért minden reggel maga készíti el a barna löttyöt, amit utána egy ezüst termoszban cipel végig a városon. A hidegebb napokon a fém tartó elég kellemetlen érzetet kölcsönözhet, ezért Shelby anuykája egy szilikon termosztartóval lepte meg a lányát.

Nézőpont kérdése a dolog, de nagyon jólelkűnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ne lássa meg az ilyen tárgyakban a műbrét. Az egész valójában egy használhatatlan bóvli, ami az internet számára volt nagy ajándék. Shelby bejegyzését a Twitteren ugyanis olyan sokan osztották meg, hogy egy pillanat alatt lett óriásmém a buta ajándékból.

Man of the Year múzsák - Pásztor Anna: „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra”

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálják nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut?

Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft